Прес-служба Народного депутата України, Голови Комітету з питань науки і освіти М.Г. Луцького спростовує вимоги “Прес-центру М.Г. Луцького”.

Сьогодні на сайті був опрелюднений матеріал Прес-центр М.Г. Луцького пропонує “связываться с нами и согласовывать текст”.

Згодом ми отримали реакцію від Прес-служби Народного депутата України, Голови Комітету з питань науки і освіти М.Г. Луцького наступного змісту:

Тема: Просимо спростувати інформацію.
Від: Пресс-служба Максима Луцкого press-ml[at]ukr.net>
Дата: Понеділок, 28 Травень 2012, 18:43
До: news[at]maidan.org.ua
Пріоритет : Нормальний
Поштовик: freemail.ukr.net 4.0
X-Originating-Ip: [193.178.34.40]
Параметри: Показати повний заголовок | Переглянути версію, зручну для друку | Зберегти це як файл | View Message Details
Block Sender
Block Sender’s Domain

Шановні колеги «Майдану-ІНФОРМ»!

У зв`язку з публікацією Вами матеріалу від 28 травня 2012 р. “Прес-центр М.Г. Луцького пропонує связываться с нами и согласовывать текст ” , прошу розмістити спростування про надану в статті інформацію, оскільки вона не відповідає дійсності. Людина на ім’я «Елена Трофим» ніколи не мала і не має жодного стосунку до прес-служби і співпраці з народним депутатом України М. Луцьким. Так само, як прес-служба М. Луцького ніколи не зверталася, не звертається та не буде звертатися з вимогою про погодження текстів до представників ЗМІ.

Ми розділяємо право свободи слова, але звернення «Елены Трофим» є очевидною провокацією.

Вітаємо Вас із наступаючим Днем Журналіста та бажаємо успіху і вдячних читачів!

З повагою,
Прес-служба
Народного депутата України,
Голови Комітету з питань
науки і освіти
М.Г. Луцького
+38 (097) 02-9999-2