Прес-центр М.Г. Луцького пропонує “связываться с нами и согласовывать текст”.

Сьогодні на пошту “Майдану” надійшов отакий лист:

 

From: Елена Трофим <trofimlena@gmail.com>

Date: 2012/5/28

Subject: Проблема!

To: admin@maidan.org.ua

Добрый день!

Заголовок Вашей публикации за 23.05.2012  “Луцький продовжив дискотеку. Студенти продовжать перебування Луцького у Верховній Раді?” ( https://maidan.org.ua/2012/05/lutskyj-prodovzhyv-dyskoteku-studenty-prodovzhat-perebuvannya-lutskoho-u-verhovnij-radi/), противоречит действительности и наносит ущерб имиджу и репутации Максима Георгиевича Луцкого.

А также  в публикации за 24.05.2012  “Луцький не тільки подовжує дискотеки, але й “щедро” годує Солом’янський район Києва, Ґоріна продовжує “вмєстє побєждать” Фрунзенський район Харкова.” (https://maidan.org.ua/2012/05/lutskyj-ne-tilky-podovzhuje-dyskoteky-ale-j-schedro-hoduje-solomyanskyj-rajon-kyjeva-gorina-prodovzhuje-vmjestje-pobjezhdat-u-frunzenskomu-rajoni-harkova/), указаны данные, которые не соответствуют действительности.

Просьба убрать упоминание о М.Г.Луцком в Ваших статьях.

В дальнейшем настоятельно рекомендуем связываться с нами и согласовывать текст.

Пресс-центр М.Г.Луцкого.

 

Майдан-ІНФОРМ звертає увагу Прес-центру М.Г. Луцького на те, що можна прочитати в кінці кожної сторінки сайту:

Увага!!! Сайт “Майдан” надає всім, хто згадується у новинах, можливість розмістити свій коментар чи спростування, за умови належного підтвердження особи. Будь ласка, пишіть нам на news@maidan.org.ua і вказуйте гіперлінк (URL) новини, на яку ви посилаєтся.

Ми також вітаємо коментарі, доповнення та виправлення до текстів новин від всіх свідків подій, що згадуються в новинах. Пишіть на news@maidan.org.ua і вказуйте гіперлінк (URL) новини. Всі цікаві коментарі будуть оприлюднені.

а також повідомляє Прес-центр М.Г. Луцького про те, що погоджувати тексти, що оприлюднюються на сайті з Прес-центром М.Г. Луцького не буде. Натомість опублікує змістовний  коментар Прес-центру М.Г. Луцького (а ще краще – самого М.Г. Луцького)  щодо вказаних публікацій без купюр відразу по отриманні.