Теща Довгого особисто підкуповує виборців (+фото+відео, оновлено)

Яблуко від яблуні…

Активістами громадянського руху “Спільна Справа” в рамках моніторингу порушень на парламентських виборах виявлено факти підкупу виборців та використання адміністративного ресурсу на користь провладного кандидата в Харкові.

Зокрема 3-го травня у школі №49 Фрунзівського району міста Харкова активістами зафіксовано роздачу безкоштовних продуктових наборів виборцям, який здійснювався особисто народним депутатом Іриною Горіною(Партія регіонів), яка планує балотуватись по даному виборчому округу до Верховної Ради. Аналогічні випадки фіксувались і в інших школах району. За інформацією громадянського руху “Спільна Справа” приміщення шкіл для проведення зустрічей Ірині Гориній надавались безкоштовно за усною вказівкою директорам шкіл з Харкіського міськвиконкому. Крім того, в усіх школах на вході розміщені плакати з зображенням Ірини Горіної та символікою Партії регіонів.
Як відомо, дочка Ірини Горіної є дружиною скандального київського депутата Олеся Довгого, якого також неодноразово ловили на підкупі виборців. Батько Олеся Довгого, народний депутат Станіслав Довгий, був обраний по спискам НУНС, проте пізніше перейшов до “регіонівської” коаліції.
Відповідно до ч.1 ст.157 Кримінального кодексу України перешкоджання вільному здійсненню громадянином виборчого права, поєднані з підкупом караються позбавленням волі на строк до двох років з позбавленням права обіймати певні посади на строк від одного до трьох років.
На фото: Ірина Горіна особисто роздає виборцям продуктові набори
На фото: Продуктові набори
Олександр Данилюк ,
громадянин
* * *
Відео з місця події. Сергій Лещенко Фильм “Глубокая глотка” выглядит более целомудренным на фоне этой порнографии:

Оріґінальна назва цього відео,– “Это Праздник Праздник с Гречкой На Устах!”

* * *

Про бурхливу діяльність партайґеноссен пані І. Ґоріной на ниві “блаґодєятєльності” читайте тут: “Вмєстє,– побєдім, поєдім ілі посідім?”

На додаток до цього Майдану стало відомо про те, що вчителям, задіяним в операції по роздачі продпайків, на відміну від інших благодійників, які залишили їх без уваги, Ірина Горіна також подарувала пільгові картки на знижки в дорогий магазин парфюмерії Брокард.

3 Comments

  1. У цій історії є одна сумна правда – за клуночок дешевої подачки народ продає майбутнє держави банді кримінальників i pwystiv. Чи вина у цьому народу? Безумовно, але левова частка у цьому лежить на так званому уряді, який постiйно грабує цей народ, а потім, коли йому, уряду, “потрібно” “голоси виборців” – кидають ганебну подачку і затикають дірку на короткий час.
    Окремо хочу прокоментувати Саґу Довгих. Ці людці – батько та син взагалі не мають ані крихітки гідності. Крім наживи та манії величності там взагалі неманавіть нема на чому зупинитися. Дуже дивує, що свого часу НУНС прийняла до своїх лав не перевіривши цих шкурників. Власне тому й товчемося на одному місці вже понад 20 років через таких “довгих” і до них подібних. Вони вкрили ганьбою себе перебігаючи у діаметрально протилежний табір. Перебігли у ворожий до усього українського табір заради сумнівних цінностей, але “реального” добробуту, їх не хвилюють ані сльози, ані злидні мільйонів. І оці подачки роздаються не зі співчуття до голодних/потребуючих співвітчизників, а знову ж таки для досягнення власних вигод – для продовження можливості панування зганьбленого роду д о в г о г о. Сумно, що люди також втрачають почуття міри і лакомі на такі дешеві штуки хвилевого підкупу. Саме тому пройдисвіти прибирають усе у до рук, а здобувши нове уповноваження будуть продовжувати обдирати народ і у майбутньому. Схаменіться, люди, бо за такою поведінкою вам ніколи волі не бачити. Киньте у пику той “набір” роздавальникам, бо це, що роздають – від вас вкрадене. Собі забрали у значно більшому розмірі,а вам мізерні крихти, те, що не влізлося. Варто створити Стіну Сорому для таких бридких “депутатів” і їх підлої благодійності. ГАНЬБА!

  2. 5- а колона ЗАЙД та яничар з москалями окупувала Україну. Вважають себе господарями. Все продають і «керують», з- за кордону. Українців загнали в гетто. Міліція, суди, влада – проти народу. Таку владу потрібно розганяти шляхом люстрації, висвітлюючи її злочини. Лише дострокові вибори Диктатора та ВзР через МАЙДАН врятують Україну ! Чекаємо Устима Кармалюка !

  3. “Ну візьми ти той набір, з”їж його та піди проголосуй за того, кому довіряєш, або ж проти всіх взагалі”

    Власне вони – оті “вічно голодні” так і роблять . Одне беззаперечно, що “вони” нікому не вірять, а відваги чи зусиль на проти всіх не вистачає. Хто ж тоді кине подачку, якщо годуюча рука перестане підкидати покидьки? О ні, вони будуть до останнього подиху триматися за цю єдину соломинку, яка єднає їх гниле нутро. Коли у суспільстві мораль перестає бути не надбанням розвитку свідомості і рівня виховання, а рефлексом, тоді подачка стає джерелом лінивого існування людиноподібної істоти. Власне до того совєтська влада докладала зусиль під час свого панування. Тепер це продовжує партія реґіонів і їхні підлизувачі навіть з так званого демократичного блоку.

    Два заходити треба зробити, щоб припинити таку ганьну.

    1. Практика “роздавання” повинна бути заборонена Законом, або дозволена з умовою, що той, хто взяв ‘набір” має у той день вбрати плакат з величезними літерами “Я ПРОДАВСЯ/ПРОДАЛАСЯ Депутату ( напр. Довгому) за це і це ….” і носити його аж до передостннього дня перед виборами.
    2. Повиганяти з лав демократичних партій увесь мотлох, який гальмує розвиток і практикує такий ганебний спосіб переконання виборців.

    Даруйте на слові, якщо “програма” такого депутата складається з одного пункту “кинути набір перед виборами”, тоді за що йому платять тисячі за каденцію? А ще нехай тоді вже всім роздає, може ще якогось “ГОЛОДНОГО’ відкриє/знайде?

    Людина, яка працездатна і себе поважає голодною в Україні не повинна бути. Тисячоліттями наші родючі землі зваблювли заздрісних сусідів за цей безцінний Божий дар. Але у ХХІ ним багато хто нехтує. А чому б ні, коли підкидають дармовий харч, коли платять за участь у політзбіговиську дарма за кого ( пригадайте недавній репортаж за Королевську і її прихильиків ” Вперед Україна”, які навіть не були впевнені чи це Королевська чи Богословська. А як банда продажних шкур знівельовує вуличні протести наймаючи групи “протестувальників”, які навіть поняття не мають проти чого/кого “протестують”. Головне, щоб їх сідницю порахували і 100ку заплатили вкінці шабашу. Цікаво чи у декларації про доходи вони подають професію “політична проститутка”?
    Лячно стає подумати, що Устим може “встати” з гробу. А це може статися і в дуже короткому часі, бо терпець у нормальних людей уриваєься.

Comments are closed.