Всеукраїнська акція «ми – не раби. раби – німі»

21травня, у понеділок, відбудеться всеукраїнська акція протесту проти проекту Трудового кодексу та законопроекту № 2450 «Про порядок організації та проведення мітингів і демонстрацій», винесених на голосування у другому читанні до парламенту на 22-25 травня.
Гасло акції: «МИ – НЕ РАБИ. РАБИ – НІМІ».
Вимоги акції: відхилення проектів «нового» Трудового кодексу та 2450.
У Києві учасники акції зберуться о 9-30 на Майдані Незалежності, де відбудеться перформенс, і рушать до приміщення, де відбудеться засідання Погоджувальної ради парламенту.
Цього дня акції протесту проти проектів Трудового кодексу та 2450 відбудуться також у Донецьку, Луганську, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, Сімферополі, Севастополі, Кривому Розі, Одесі, Черкасах, Хмельницькому, Вінниці, Рівному, Ужгороді, Львові. Кількість міст, де відбудуться акції, може збільшитись. Про місце і конкретний час, коли відбудуться акції у регіонах, буде повідомлено додатково.
Організатори акції у Києві – незалежні профспілки та громадські організації:
Конфедерація вільних профспілок України,
Незалежна профспілка «Захист праці»,
Профспілка «Серп і молот»,
Федерація профспілок працівників малого та середнього бізнесу,
Національний форум профспілок України,
Об’єднання «Боротьба»,
Громадянський рух «Відсіч»
Соціалістичне об’єднання «Ліва опозиція»
Фундація регіональних ініціатив,
Інститут Республіка.

Довідки:
068 1217741 (Михайло Лебедь)
050 3806268 (Володимир Чемерис)

About Ярослав Сватко 331 Articles
Журналіст. Керував газетою «Шлях перемоги», яку ще у 1954 році заснував Степан Бандера. У 1995 році створив видавництво «Галицька видавнича спілка», яким керує донині. Написав кілька науково-популярних книжок на історичну тематику.