Факсуємо на підтримку ліквідації НЕК

Від перемоги здорового глузду – ліквідації Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі – нас відділяє буквально три кроки. Але кожен з них вкрай важливий. Кабінет міністрів України вже вніс до парламенту законопроект “Про внесення змін до Закону України “Про захист суспільної моралі” (№ 10447), яким передбачено ліквідацію НЕК і 6 червня питання про його внесення на голосування у першому читанні розглядатиме Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації (профільний комітет).

І зараз ми маємо зробити перший важливий крок – добитися внесення законопроекту на голосування у сесійний зал Верховної Ради. Отже, давайте ж “опустимо свій кулак на чашу вагів справедливості” – надішлемо свої листи на факс приймальні Комітету, висловлюючі рішучу підтримку скасування цієї безглуздої структури, яка вже понад 5 років ганьбить Україну перед лицем світового співтовариства і проїдає мільонні бюджети, намагаючись зупинити поступ української культури та медійної сфери.

Пропонуємо вам завантажити зразок звернення до членів профільного комітету, внести до нього персональну інформацію, роздрукувати, поставити особистий підпис та відіслати факсом на наступні номери:

(044) 284 99 50 Секретаріат Комітету

(044) 286 83 79 Канцелярія секретаріату

Якщо в вас немає можливості надіслати листа факсом, можна скористатися електронною поштою, надіславши від скановану або сфотографовану копію підписаного вами звернення на адресу mshamota@rada.gov.ua Але треба пам’ятати, що державні органі в Україні не зобов’язані реагувати на зверненняя, надіслані електронною поштою.

Листи можна слати сьогодні, 4 червня, завтра та у першій половині дня 6 червня. У вечерній та нічний час факс секретаріату має працювати у автоматичному режимі (треба трохи послухати довгі гудки та дочекатися з’єднання)

Підготовка та відправка листа займе в вас не більше 5 хвилин і коштуватиме не більше однієї гривні. Але не варто недооцінювати ефективності такої дії – саме ваш відданий в такий спосіб голос може вирішити долю свободи слова в Україні.

http://amoral.org.ua/faksuiemo-na-pidtrimku-likvidaciyi-nek