Рада зняла з розгляду законопроект про внесення змін до Закону України «Про захист суспільної моралі»

Новина з серії – “етот день ми прібліжалі как моглі”. Історія про те, яка Майдан боровся зі спробами встановлення цензури в Інтернеті тут.

21 червня 2012 року на пленарному засіданні Верховної Ради проводилось голосування про проект Постанови про зняття з розгляду проекту Закону про внесення змін до Закону України “Про захист суспільної моралі” №7132/П1.

Так, після трихвилинного виступу з трибуни Голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олени Бондаренко Радою у 233 голоси  рішення було прийнято.

 

“Завданнями прийняття зазначеної Постанови Верховної Ради України є уникнення колізій в законодавстві, унеможливлення проявів цензури, порушення прав громадян на свободу вираження поглядів”, – кажуть у Комітеті.

 

ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про зняття з розгляду проекту Закону

про внесення змін до Закону України «Про захист суспільної моралі»

Відповідно до частини другої статті 48 та частини другої статті 95 Регламенту Верховної Ради України Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

1. Зняти з розгляду проект Закону України про внесення змін до «Про захист суспільної моралі» (реєстр. № 7132), поданий народними депутатами України Унгуряном П.Я., Мовчаном П.М., Григорович Л.С. та ін.

2. Визнати такою, що втратила чинність, Постанову Верховної Ради України від 18 жовтня 2011 року № 3918-VI «Про прийняття за основу проекту Закону про внесення змін до Закону України «Про захист суспільної моралі».

 

Голова Верховної Ради України

 

http://amoral.org.ua/rada-znyala-z-rozglyadu-zakonoproekt-pro-vnesennya-zmin-do-zakonu-ukrayini-%3C%3Cpro-zahist-suspilnoyi