210 округ: Рудьковський заміщає Мирошниченка. Фото

За результати спостереження ЧОЦ «Ініціатива» в 210 виборчому окрузі (місто Прилуки, Бобровицький, Козелецький, Прилуцький райони) колишній соціаліст Микола Рудьковський інформаційно значно   переважає в окрузі прилуцького бізнесмена, депутата облради від Партії регіонів Анатолія Мирошниченка.

Зі слів довіреної особи Мирошніченка Світлани Жукової та інформації місцевих ЗМІ (ТІМ ТВ Прилуки) Анатолій Мирошниченко  свою кандидатуру на вибори балотувати не буде.

Свідченням тому є поступове зникнення зовнішньої реклами Мирошниченка, благодійних акцій, присутності в ЗМІ.

 Натомість Микола Рудьковсикй тільки нарощує передвиборчі обороти: це і збільшення зовнішньої реклами іменного благодійного Фонду, благодійними акцій.

В ніч з 14 на 15 липня прилуцький район «накрило» безкоштовним газетним дощем без посилань на конкретне видавництво у вигляді прямої агітації від Рудьковського – «Наш вибір» з текстом про те, що даний мажоритарник увійшов у топ-20 найвпливовіших політиків в державі…. В даному матеріалі є посилання на агентство «Seemus-media», що являє собою відому піар-компанію.

Ляшко продовжує бомбити Рудьковського

Скандально відомий політик Олег Ляшко зробив заяву, що на Миколу Рудьковського не буде ставити влада.

«Микола піде по Прилуцькому округу на Чернігівщині не від Партії регіонів, а як «самостійний кандидат», а адмінресурс буде працювати на нього. Ось місцеве начальство і вовтузилося з Рудьковським, як дурень з писаною торбою. А тепер влада, розуміючи, що він явно непрохідний, прокинув Миколи і планує виставити іншого кандидата», – написав Ляшко.

Нагадаємо, що Ляшко влаштував скандал в Прилуках  щодо вартості взуття Рудьковського.

Російський меценат вступає в гру

З’явився  на 210  окрузі  впливовий кандидат від УДАРУ –  Іван Курган.

Це права рука відомого російського з українськими корінням  мецената Юрія Коптєва, який вклав в розбудову Прилук не один мільйон доларів.

Кургана як кандидата-мажоритариника по округу представив п ід час прес-конференції в Чернігові голова Чернігівського осередку партії УДАР Сергій Аверченко.

Тож ситуація на 210 окрузі напередодні офіційного старту виборчої кампанії виглядає неоднозначною. Явний фаворит – Микола Рудьковський вималювався, але серйозні конкуренти в нього однозначно будуть.

Даний матеріал підготовлений за наслідками довготермінового спостереження за виборчим процесом Чернігівської громадської організації «Освітній центр «Ініціатива» в рамках проекту «Громадський моніторинг парламентських виборів 2012 р. в Чернігівській області» веде громадське спостереження за виборами.

Проект виконується за фінансування Посольства США в Україні та є незалежним і не підтримує жодного кандидата чи партію.

Також звертаємося до всіх читачів сайту ПіК, якщо Вам стануть відомі факти нечесної конкуренції, підкупу виборців, порушення виборчого законодавства з боку будь-яких суб’єктів виборчого процесу, повідомляйте нашу організацію про це на електронну пошту centre.initiative@gmail.com

Більш детальніше про проект тут: В Чернігівській області стартує громадське спостереження за виборами

 

Джерело