Чиновник Кєрнєса визнає факти застосування адмінресурсу та обману виборців на користь н/д Писаренко?

Перемикач мов

Харківських робітників, які ремонтують сквер за рахунок бюджету, одягли в футболки з ім’ям депутата Валерія Писаренка.

Про це повідомляє Медіапорт.

“Сквер 23 серпня закрито на реконструкцію. Робочі носять футболки з ім’ям депутата на спині. Оплачуються роботи з міського бюджету”, – йдеться в повідомленні.

“За пам’ятником воїну-визволителю – стенд з плакатом “Вибачте за тимчасові незручності”. Звернення – від імені міського голови Геннадія Кернеса і народного депутата від Партії регіонів Валерія Писаренка”, – пише видання.

Як наголошується, футболки з написом “Валерій Писаренко” носять майже всі робітники.

Як заявив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, “за зверненням депутата Верховної Ради і за зверненнями харків’ян даний сквер був включений в титул капітального ремонту 2012 року”.

“Депутат, він повинен представляти інтереси народу, а не виділяти гроші. Гроші виділяє бюджет, розумієте?”, – зазначив він.

На питання, чи фінансується ремонт з міськбюджету, чиновник відповів: “Так, це бюджет міста. Проведено тендер, все як годиться. Роботи виконуються за дорученням Харківського міського голови”.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/07/18/6969060/

* * *

Майдан-ІНФОРМ: Харків’яни, платники місцевих податків та зборів, мають бути просто у захваті від того, що завдяки титанічній праці Ґєннадія Адольфовіча вони щедро спонсорують рекламу В. Пісарєнко, І. Ґоріной, І, Бєрєжной та їхніх колег з неформального об’єднання “Вмєстє побєдім в Харьковє!”.