Міськрада у традиційному стилі покращила умови для передвиборчої агітації

Менше 10 передруків на місцевих онлайнових ЗМІ результатів двох досліджень сайту “Майдан” та ХОО КВУ знадобилося херсонській владі, аби відкоригувати недолугий перелік місць розміщення передвиборчої агітації.

З 28-го серпня на офіційному сайті Херсонської міської ради красується повідомлення: Перелік місць розміщення агітації змінився.

Це повідомлення мало б неабияк порадувати учасників виборчих перегонів. Якщо, звісно, вони читають лише заголовки й не заглядають всередину публікацій. А дивитися варто. Уважно читати і не забувати слідкувати за руками.

Внесені зміни до переліку місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації з виборів  народних  депутатів України, відведених  рішенням виконавчого комітету міської ради  від 17.07.2012 №227:

– пункт 29 «Стенд на зупинці «Вул. Покришева», в напрямку міста (біля супермаркету «АТБ» по вул. Покришева, 53)» викладено в такій редакції: «Стенд  на  розі вулиць 40 років Жовтня та Степана Разіна».

– пункти 6,7,8 виключено:

Рекламний щит на будівлі супермаркету “Оскар”  ПАТ “Херсонський торговий  дім – 97 ( на розі вулиць Чорноморської, 25  та  Перекопської)

Рекламний щит на будівлі супермаркету “Оскар”  ПАТ “Херсонський торговий  дім – 97  (просп. Текстильників, 9)

Рекламний щит на будівлі супермаркету “Оскар”  ПАТ “Херсонський торговий  дім – 97, (вул. І.Кулика, 114 – ж)

Тож, підсумуємо:
– з переліку на 38 пунктів викреслено 3 адреси, де відсутність інформаційних конструкцій була зафіксована громадськими дослідниками.
– розташування одного  з визначених місць уточнено.

Все. Крапка. І це при тому, що досі вдалося знайти лише 7 місць, які більш-менш відповідають свому призначенню за технічними параметрами. Про їхню доступність, зручність та інформаційну ефктивність взагалі не йдеться.

При тому дуже показовою є власна ілюстрація до новини на сайті міськради – це фото із красномовною назвою perelik-misc-agitaciyi-zminyvsya.jpg:

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.