Нуруллаєв Ількін Садагат огли заборонить харківський мовний Майдан

Харківська міська рада звернулась сьогодні до Харківського окружного адміністративного суду з метою заборонити з 10 серпня проведення безстрокової акції на Майдані Свободи протесту проти мовного закону. Відповідач по справі – співорганізатор харківського мовного Майдану Дмитро Пилипець.

Судове засідання відбудеться о 17.00 (вул. Сумська, 3, суддя Нуруллаєв Ількін Садагат огли). Цей суддя вже забороняв мовні акції протесту в червні цього року.

ЗА НЕОФІЦІЙНИМИ ДАНИМИ СЬОГОДНІ ВВЕЧЕРІ МІЛІЦІЯ, КОМУНАЛЬНИКИ ТА ПРЕДСТАВНИКИ МІСЬКОЇ ВЛАДИ БУДУТЬ РОЗГАНЯТИ УЧАСНИКІВ БЕЗСТРОКОВОЇ АКЦІЇ НА ЗАХИСТ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ НА ХАРКІВСЬКОМУ МАЙДАНІ СВОБОДИ!!! ПРИХОДЬТЕ, ХТО МОЖЕ!!!
ПОВІДОМТЕ ДРУЗІВ ТА ЗНАЙОМИХ!!!

Громадські активісти виконають рішення суду і тимчасово підуть з Майдану Свободи, проте безстрокова акція все одно продовжиться на іншому місці!

Майдан на захист української мови – Харків

https://www.facebook.com/events/421856167853276

http://vk.com/event40580417

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

1 Comment

  1. Цей некозак “оґли” ( з англійської ГИДКИЙ, БРИДКИЙ, СТРАШНИЙ)звідки такий мудрий взявся? Також прусаками вигодований і в крісло посаджений?Чомусь у таких ситуаціях згадується давній анекдот… Розпався союз. Троє звірят-друзів – Заєць, Лис та Хом’як журилися як їм далі жити. Чули, що люди по світу розбрелися.Задумали і собі на емiґрацію. Думали, перебирали, дискутували. Нарешті зійшлися на думці, що новою “батьківщиною” для них усіх буде Китай. Китай так Китай. Подалися до емґраційної служби. Чекають на рішення. Відповідь не забарилася.Звірята втішилися неймовірно, але в останньому параграфі їх чекала несподіванка. Вони мусіли змінити свої прізвища з обов’язковим закінченням на “уй”. Заєць каже: “Я буду Зуй”, Лис:”A я буду Луй”. Хом’як … потупцювався на місці та й каже:”Ви, хлопці, їдьта, а а вже якось вдома дам собі раду”.
    Вдома раду давати собі треба, щоб ніяка нацменшинська підтирачка не тримала ані ключів від церкви, ані не роздала дозволи чи забороняла робити те, що Українська людина вважає за потрібне.

Comments are closed.