Хроніки української, 01-02.09: новий формат акції!

З 1 вересня яскраво-жовтий намет на підтримку української мови змінив графік своєї присутності на центральній площі Херсона.
Відтепер акція проводиться по суботах та неділях,  з 15-ї до 17-ї.

Та новий формат не означає новий зміст.

Так само приходять діти і дорослі розказати вірш чи заспівати пісню. Так само виграють призи. Або приносять свій внесок у призовий фонд. Так само хочуть підписатися на підтримку української мови. Так само приходять за консультаціями підприємці чи прсто постраждалі від чиєгось свавілля люди. Так само є багато знайомих облич, й тих, хто прийшов до нашого намета вперше:

Пані Надія підійшла купити книжку про Мазепу, а коли взнала, що треба згадати пісню чи вірш і таким чином заробити цей приз, то заспівала куплет пісні ” Ти ж мене підманула” і вже бажана книжка у неї:

І поки ще нема оголошення на паркані про зміну формату роботи намету, деяким батькам доводиться ловити наших волнтерів у транспорті та дізнаватися, коли можна підходити :)

Тому – варто запам’ятати:

А з понеділка по п’ятницю “Громадська студія” може несподівано завітати до вашого двору. Як от було тут:

Так що, виходячи у двір просто погуляти, не забудьте належно підготуватися. А раптом повернетеся з прогулянки із призом?

Також “Громадська студія” розшукує цю дівчину на ім’я Діана. Вона красиво прочитала вірш Франка, але запис не зберігся. Просимо повторити!

=====

Фото: Олександра Базилева, Валентини Крицак, Вікторії Візниці, Тетяни Дискаленко та Людмили Ямщикової

(за цими посиланнями фото набагато більше, ніж потрапляє у публікації)

Відео: Олександра Базилева, Валентини Крицак, Тетяни Дискаленко та Людмили Ямщикової

Виступи дітей за весь час акції на підтримку української мови:

Виступи дорослих за весь час акції на підтримку української мови:

Обидві підбірки оновлюються та доповнюються.

Сторінка акції у Фейсбуці: Громадська акція на підтримку української мови

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.