Прес-конференція на тему: «Як проводиться фальсифікація виборів-2012»

У вівторок, 25-го вересня, о 13:30 у приміщенні Інформаційної агенції УНІАН за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 4 відбудеться прес-конференція на тему: «Як проводиться фальсифікація виборів-2012».

У прес-конференції візьмуть участь кандидати в народні депутати від Української платформи «Собор» Павло Жебрівський та Євген Жовтяк.

Буде надана документально підтверджена інформація щодо того, як влада нехтує результатами жеребкування при формуванні складу дільничних комісій на 63-му Бердичівському окрузі.

Як відомо, згідно із чинним законом про вибори і постановою ЦВК, «кандидати до складу дільничних виборчих комісій підлягають включенню до складу дільничних виборчих комісій у черговості, визначеній жеребкуванням». Однак, результати жеребкування не сподобалися представникам влади, тому ними повністю знехтувано, а членів виборчих комісій свавільно призначає влада.

Також буде надано повну інформацію щодо обставин фальсифікації жеребкування при формуванні дільничних виборчих комісій на 95-му виборчому окрузі (м.Ірпінь) в інтересах провладного кандидата від Партії регіонів Петра Мельника.

Прес-служба Української платформи «Собор»
Контактний телефон: (099)555 – 09 – 24
Електронна пошта: sobor@ukrplat.org.ua

1 Comment

  1. Жовтяк вже розповідав, що в нього на окрузі робиться, це капєц! Уявляєте, якими будуть масштаби фальсифікацій???
    Шкода, що Собор так пізно з’явились, хлопці креативні, видно, що бойові, але ще не бачили їх в бою…

Comments are closed.