В окрузі Луцького знову поширювали листівки. Братки й міліція відступили!

В сумнозвісному київському окрузі №222, де балотується чинний народний депутат Максим Луцький в неділю, 23 вересня, в рамках кампанії “Помста за розкол країни” знову поширювали листівки із закликом не голосувати за Максима Луцького та Партію регіонів. Також молоді люди розповсюджували хіт цього політичного сезону – плакат “Бабуся з котом”.

Нагадаємо, що два тижні тому в Солом’янському районі на активістів було скоєно напад. Одним із нападників виявився заступник голови Київської міської організації “Молодих регіонів” Роман Карпов, а іншим – колишній студент Максима Луцького.

Через тиждень, 15 вересня, активісти знову поширювали в окрузі №222 листівки – проти Партії регіонів та Максима Луцького. Цього разу молодих людей переслідувала міліція та люди в цивільному,  їх незаконно затримували, застосовували до них фізичну силу, а трьох з них доставили до відділку, де на активістів було складено протоколи про злісну непокору міліції.

На сьогодні всі троє обвинувачених вже виграли адмінсправи в суді.

Незважаючи на такі брутальні спроби влади завадити поширенню листівок із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидата в депутати по округу № 222 – Максима Луцького, до кампанії “Помста за розкол країни” та поширення цих листівок долучається все більше добровольців.

А завдяки реакції громадськості та журналістів на протиправні дії міліції та представників Партії регіонів в Солом”янському районі, вчорашнє поширення листівок пройшло вже без втручання правоохоронців та нападів братків.

Джерело інформації та більше фото на сайті “Вставай і дій”

Мета кампанії «Помста за розкол країни» полягає у зниженні рейтингів народних депутатів та політичних партій, які голосували за закон «Про засади державної мовної політики» у Верховній Раді України, і які замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагаються розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com