У проведенні передвиборчої агітації перешкоджають навіть Олександру Морозу

Перехід Олександра Мороза у 2006 році на сторону Партії регіонів мало допоміг йому. Він недовго пробув у кріслі Голови Верховної Ради, яке отримав в обмін на зміну політичних партнерів, а нині йому перешкоджають повернутись вже у крісло звичайного народного депутата.

Як повідомили у штабі кандидата громадському руху “Чесно” Києва та Київської області 7 вересня 2012 року, довірена особа кандидата звернулась з проханням надати дозвіл на використання залу Маслівського сільського будинку культури для проведення зустрічі Із мешканцями села Маслівка, кандидата у народні депутати України Мороза О. О. Довіреною особою кандидата та директором ДП СГП “Маслівське” було  досягнуто  згоди провести  таку зустріч 11 вересня 2012 року з 10.00 до 12.00 годин  та виданий рахунок на оплату за використання приміщення, який був cплачений з рахунку виборчого фонду кандидат в народні депутати одномандатного виборчого округу №93 Мороза О.О .

Зустріч  з виборцями у приміщенні будинку культури 11 вересня 2012 так і не відбулася. Двері  приміщення були закриті, а посадові особи будинку культури не відповідали  на телефонні дзвінки. Зустріч Мороза О.О.  все ж таки відбулася, хоча й не в приміщенні будинку культури.

За цим інцидентом довірена особа кандидата звернувся до Миронівського районного суду Київської області з позовною заявою  визнати   протиправними дії посадових осіб ДП СГП “Маслівське” та зобов’язати останнє все ж надати приміщення для проведення зустрічі з виборцями в майбутньому.

 

Джерело: http://yurysty.org/blogpost1125