Порушення, які не оприлюднюються на нашій карті. Випуск №1

Бо нема фото і відео. Але вони цікаві і ми їх оприлюднюємо тут

Второй раз меня не включают в списки выборцев по участку 80777. Причем в первый раз на выборах мэра Киева было подано заявление на включение в списки, которое проигнорировали. При этом в списках числится умерший дед. Возможно стоило обратиться перед выборами для уточнения списка, но для чего тогда сидят там те люди которые эти списки формируют??!!

—————

У Києві на 57 дільниці , що на Сеченова (Голосіївський округ 211) кожного третього виборця відправляють назад: – Ви написали заяву про голосування на дому, ідіть, до вас приїдуть. – Та нічого я не писав. – Ні, Ви писали ! Ідіть додому !
Раніше була інформація про те, що на цьому окрузі подано біля 8000 заяв за проханнями про голосування вдома за фіктивними заявами та сфальшованими довідками поліклінік. Є п’ять рішень судів, про незаконність такого голосування у ряді випадків. На 57 дільниці сфальшовані заяви мешканців були приховані. Тепер їм дали хід. Порушення є кримінальним з усіма наслідками

—————–
Я прийшов проголосувати зі своєю матір”ю на виборчу дільницю № 3213377 у м. Фастів, Київської обл. Спочатку все було добре, видали бюлетені. Коли я підійшов до кабінок, всі вони були заняті, спостерігач від якоїсь з партій (був відсутній бейджик з прізвищем та ім”ям, з печаткою і т.д.), почав надто активно заганяти в кабінку для голосування і забороняти користуватися своєю ручкою, а тільки тією яка була в кабінці, простягав руки, мало не заштовхуючи в кабінку, як мене так і мою маму, а потім виганяти з виборчої дільниці. Нажаль мені заборонили його сфотографувати.

———————
Добрый день, Уважаемые господа!
Хочу сообщить о нарушении на избирательном участке № 230884.При выдаче бюллетеней обнаружилось, что в кроме 2-х избирателей :
в моей квартире находится еще один избиратель: человек которого нет и не было в природе,

Вышеуказанное наводит на мысль применения на выборах 2012 технологии “МЕРТВЫЕ ДУШИ”. После нашего обращения в избирательную комиссию нам пообещали вычеркнуть несуществующего избирателя. Однако при нас никаких действий не производили и понятных объяснений не дали.
Прошу Вас взять эту информацию на КОНТРОЛЬ во избежание фальсификаций.