Майдан і всі наші сайти круто DDoS-или з 14-30

Власне все продовжується, але ми знайшли правильну гайку на той болт! Наша карта порушень працює з 17:00, а сайт ми змогли вмикнути о 20:45

Hackers Must Die!!!!

Для знавців – це був ботнет. Одночасно атакувати сайти ОПОРи і КВУ

http://uk.wikipedia.org/wiki/DoS-%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0

Атака на відмову в обслуговуванні, розподілена атака на відмову в обслуговуванні (англ. DoS attack, DDoS attack, (Distributed) Denial-of-service attack) — напад на комп’ютерну систему з наміром зробити комп’ютерні ресурси недоступними до користувачів, для яких комп’ютерна система була призначена.

Одним із найпоширеніших методів нападу є насичення атакованого комп’ютера або мережевого устаткування великою кількістю зовнішніх запитів (часто безглуздих або невірно сформульованих) таким чином атаковане устаткування не може відповісти користувачам, або відповідає настільки повільно, що стає фактично недоступним. Взагалі відмова сервісу здійснюється :

  • примусом атакованого устаткування до зупинки роботи програмного забезпечення/устаткування або до витрат наявних ресурсів, внаслідок чого устаткування не може продовжувати роботу;
  • заняттям комунікаційних каналів між користувачами і атакованим устаткуванням, внаслідок чого якість сполучення перестає відповідати вимогам.

Якщо атака відбувається одночасно з великої кількості IP-адрес, то її називають розподіленою (DDoS).

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair