“Відносно вільні вибори”. Те, що не потрапляє на карту порушень. Серія друга.

Ми вважаємо джерела такими, що заслуговують на довіру, але нема фото  і відео. Тому тут

————

Вінницька область, смт. Крижопіль, Крижопільский лісгосп. Всіх робітників примушують проголосувати за партію регіонів і Калетник та сфотогравувати на мобільний телефон свій бюллетень. У випадку ненадання підтвердження, погрожують звільненням.
0672577720 ірина
на виборчій дільниці №631320 відсутня будь-яка табличка щодо відеоспостереження. також на жодній виборчій дільниці з 6-7 дільниць 174 округу немає. наразі, я працюю у 174 окружному штабі однієї з політсил можу надавати деякі дані, які вам потрібно – відпишіться.

На избирательном участке №681444 по адресу МАУП, хол просп.Миру, 99, м.Хмельницький, 29000.
На данном участке выдают бюллетени для голосования в доме 92/1 по проспекту Мира жителям квартир с 1 по 158. Забавно. В этом доме 3 подъезда по 36 квартир, то есть в доме ровно 108 квартир. 50 квартир приписали.

На окрузі 211, виборча дільниця в лікарні “Феофанія” виборцям, які знаходяться там на лікуванні і голосують за місцем тимчасового перебування, видали тільки по одному бюлетню з переліком партій. На запитання до членів комісії та до спостерігача від партії “Удар”, “чому не дали бюлетень з переліком кандидатів по мажоритарному округу?”, була відповідь “була така вказівка”… чия вказівка, не пояснили. Дуже легко давати таку відповідь людини, якій 87 років!

На виборчій дільниці 800131 округу 212 у виборців не перевіряють паспорти перед видачею бюлетнів для голосування. Спостерігачі на це ніяк не реагують.

В смт.Макарів Київської обл.,округ 91, до списків виборців не внесені молоді люди, яким в 2012 році вже виповнилось 18 років,хоча дані подавались ще два місяці потому.
Як повідомляють офіційні спостерігачі від партії “Об’єднані ліві і селяни” та Комітету виборців України на виборчій дільниці № 650535, що знаходиться в смт Асканія Нова Чаплинського району Херсонської області, виборчий округ №185 голова комісії самочинно схопила списки виборців і намагалась їх винести за межі дільничної комісії. Ці дії були зупинені. Зараз складається відповідний акт про порушення.
На избирательном участке 140 534 комиссия испортила 150 бюллетеней, поставив напротив «ВО Свобода» в бюллетенях штамп «выбыл», вместо того, чтобы поставить его напротив партии «Собор», которая выбыла из избирательного процесса по решению ЦВК.

Сегодня утром из Киева на этот участок было доставлено всего 152 бюллетени.

Вброс бюллетеней также произошел на участке №141677 (г. Донецк).