На Троєщині антиагітаційний намет поставили поряд з наметом Партії регіонів

Активісти кампанії “Помста за розкол країни” поставили свій антиагітаційний намет поряд з наметом Партії регіонів у 213-му виборчому окрузі. Також у вихідні тривало поширення листівок із закликами не голосувати за Партію регіонів та її кандидата Валерія Борисова, який керує партійним столичним штабом і “скромно” приховує свою партійність, не вказуючи її на бігбордах та в агітаційних матеріалах. Ось вже понад тиждень антиагітаційний намет у 213-му окрузі виставляється кожного дня, і кожного дня відбувається розклейка і роздача листівок.

Джерело: сайт “Вставай і дій!”

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

2 Comments

  1. Вот вам!Видите “демократию” по-националистки? Эта собачья свора(по другому не назовешь),которая ходит на 2-ногах и гадит,гадит…Кроме того, ведет себя нагло,хамски и вызывающе.Ну,что ж недоумков взять?:-) В ПР адекватные люди,спокойны,никого не рвут,не орут,не обзывают.Работают. А помстякам неймется..Ждут( с журналистом под юбкой или за углом,или в подъезде).Как же миру показать,что их ,убогих на голову,обижают?-))))

  2. Гостья, не варто судити усіх по собі. І варто більше хоча б телевізор дивитись (а краще – інтернет читати). Саме ПР найбільше рве, обзиває і поводиться саме по-хамськи. А ми нічого не чекаємо (тим більше з журналістами). Ми просто використовуємо своє право агітувати проти, а чіпають нас ваші “спокійні, адекватні”. Правда, безрезультатно :)
    І ще “неубогій на голову”: Вашою нерідною мовою правильно писати “по-националистически”, а не “по-националистки”. Так що пишіть краще рідною, вона граматично легша, не коверкайте чужой для Вас великий и могучий русский язык, Тютчев з Пришвиным в могилах переворачиваются, как и Чехов с Ахматовой от Вашого ПРезидента.

Comments are closed.