Журавському зіпсували піар на концерті під його патронатом (ВІДЕО)

17 жовтня у районному Будинку культури м. Коростишева під патронатом автора законопроекту про наклеп нардепа-регіонала Віталія Журавського проходив концерт заслуженого артиста України Олега Гаврилюка. Розповісти людям правду про кандидата в депутати Верховної Ради нового скликання завітали активісти кампанії “Помста за розкол країни”, які поширили серед присутніх листівки з інформацією, чому не треба голосувати за Віталія Журавського.

Побачивши “чужих” (окрім активістів кампанії, там ще були журналісти 5 каналу), працівниця Будинку культури зачинила боковий вхід, порушивши тим самим правила пожежної безпеки. А на центральному вході їх не пускав молодий чоловік, який, як згодом виявилось, працює у В. Журавського водієм. При цьому на афішах було написано “Вхід вільний” і всіх інших людей туди пропускали.

Довелось викликати міліцію і заходити з її допомогою. Але тут вже сам О. Гаврилюк від імені В. Журавського попросив журналістів вийти. Сказав, що не хоче камер, хоча камера обласного телебачення, яка була в залі ще до появи там 5 каналу, його не хвилювала, і ця камера в залі й залишилася після того, як журналісти 5 каналу вийшли на прохання артиста. Причому всередині до активістів кампанії та журналістів 5 каналу постійно чіплявся огрядний дідусь з кепкою від Партії регіонів на голові.

Вийшовши з зали, журналісти 5 каналу поїхали до міліції писати заяву про перешкоджання журналістській діяльності. Активісти ж кампанії “Помста за розкол країни” розташувалися у фойє Будинку культури і роздавали листівки із закликами не голосувати за Віталія Журавського людям, які виходили з зали. Народ брав листівки охоче, на відміну від представників місцевого адмінресурсу, які постійно намагались влаштувати скандал, рвали їх та викидали, некультурно засмічуючи цим самим підлогу рідного Будинку культури.

Джерело: сайт “Вставай і дій!”

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com