Офіціоз: у Києві прокурорам не сподобалася шаурма

Повідомлення для ЗМІ

12 грудня 2012 року

 У Києві  шаурму готують

в антисанітарних умовах –  Прокуратура

У Шевченківському районі Києва близько 20 кіосків торговельної мережи «Doner Time», де готують шаурму, працюють в антисанітарних умовах та використовують м’ясо без документів про його якість та походження.

Про це засвідчили результати перевірки, яку на вимогу прокуратури Шевченківського району провели працівники райуправління міліції  та СЄС.

Встановлено, що кіоски з шаурмою біля станцій метро «Політехнічний інститут» та  метро «Шулявська» працюють без дозвільних документів.

Їжа в усіх без виключення 20 перевірених кіосках готується в антисанітарних умовах, приміщення не підключені до мережі водопостачання й каналізації. Продавці працюють без проходження обов’язкового медичного обстеження та не мають медичних книжок.

До того ж відсутні будь-які документи щодо якості та походження м’яса, яке використовується для приготування їжі для людей.

Як з’ясувалося, підприємцями мережі «Doner Time» неодноразові вимоги СЕС щодо заборони їх діяльності ігноруються та вони й досі продовжують працювати.

За результатами перевірки прокуратура Шевченківського району Києва внесла подання начальнику столичної міліції з вимогою вжити заходів до припинення незаконної діяльності кіосків мережі «Doner Time», та притягнути до відповідальності працівників ветеринарної міліції, котрі самостійно не виявили та не припинили реалізацію продуктів швидкого приготування в антисанітарних умовах.

 

Прес-служба прокуратури

Шевченківського району міста Києва

3 Comments

  1. ларек с шарумой возле Мака на м.Дарница – реально при мне чел таракана нашел в чебуреке :-)

  2. сори. в БЕЛЯШЕ. ругался оч. сильно :-) деньги за беляш вренули :-)

  3. те же гадючники в количестве 9 (девяти!) штук стоят на маленьком пятачке размером 100 м возле общежитий КПИ на улице Борщаговской 128 и станцией скоростного трамвая “Полевая”. Притом , что три из них работают в 4 метрах от разрытого канализационного коллектора! Представляете эти ароматы?. А теперь представьте тысячи детей- студентов КПИ, которых эти мерзавцы травят. Я на месте их матерей разорвал бы хозяев”Doner time”. Я не расист, но работают в этих точках иммигранты.

Comments are closed.