Мізантроп Вонакул: З понеділка боремося з тоталітаризмом. Разом з Федричем.

Федричу, з якими, кажете, ідеологіями треба боротися? З тоталітарними?

Нє, канєшно, вірю, вірю. Ви й справді таке промовили вчора у день пам`яті жертв Голокосту. Вірю навіть, що слово вимовили – «тоталітарні». І з першого разу це зробили. Я не тільки вірю, але й щиро підтримую таку вашу ініціативу.

Давайте зразу і почнемо боротися. Просто з понеділка. Хоча, кажуть, що він день важкий. Але подолайте себе і дайте вказівку нашому, пардон – вашому найнезалежнішому суду виправдати тих хлопців, які пару років тому на подвір`ї запорізького обкому КПУ відпиляли голову супостату Сталіну.

А симоненківці тоді зчинили такий лемент, наче йому живцем відпиляли. Хлопцям вліпили від двох до трьох років умовно. Вони ще й 106 тисяч гривень мають компенсувати запорізьким комунякам за пошкодження їхнього лайна. Ой, хотів «майна» написати, але комп’ютер виправив. Дотепник правда?

А ще можна того пам’ятника на брухт здати. А гроші у фонд допомоги політичним в’язням пустити. Кажете, нема такого фонду? Так непорядок же. Політичні в’язні є, а фонду нема. Треба започаткувати. Без фонду ми з вами, Федричу, тоталітаризм не здолаємо.

Кажете, в нас політичних в’язнів нема? Тоді, значить, і тоталітаризму в нас нема. З чим же ви, Федричу, хочете боротися? Ви мене геть заплутали. Наче з інтеграцією: ви то до Європейського, а то до Євразійського союзу інтегруєтеся. Так і голова може відпасти, як у того Сталіна. Тільки ж вона не металева – її назад не приставиш.

Мізантроп Вонакул

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair