31 травня акція «Вставай, Україно!» відбудеться у Донецьку

У п’ятницю, 31 травня, у Донецьку, відбудуться марш та мітинг в рамках загальнонаціональної акції протесту «Вставай, Україно!»

У вівторок, 28 травня, Донецька обласна парторганізація ВО «Батьківщина», відповідно до чинного законодавства, направила голові Донецької міської ради Олександрові Лук’янченку повідомлення про проведення 31 травня у Донецьку мирної ходи та мирного зібрання.

Хода, на чолі з лідерами опозиції, розпочнеться о 16.00 вулицею Артема від Донецького національного театру опери та балету ім. А. Солов’яненка. По її завершенні відбудеться мітинг біля Донецької обласної державної адміністрації.

Опозиція також звернулася з відкритими листами до голови Донецької облдержадміністрації Андрія Шишацького, начальника Головного управління міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області Романа Романова та начальника головного управління СБУ в Донецькій області Олександра Пелеха. Опозиція вимагає від керівництва області «вжити всіх необхідних заходів, передбачених законодавством України, необхідних для безперешкодного проведення громадянами зазначеного мирного зібрання, забезпечення громадського порядку, прав і свобод громадян».