ІХ Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги 2013»

294875_10151723047096874_1865224949_nЛуцький джазовий клуб представляє:
24 травня 2013 р. ІХ Міжнародний джаз-фольк фестиваль «Музичні діалоги 2013» приурочений до святкування Днів Європи в Україні.

Організатори Волинське молодіжне громадське об’єднання «Єднання» та Благодійний фонд «Співдружність-Волинь».

Фестиваль відбувається під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща в м. Луцьку та за сприяння Кромберг енд Шуберт, Управління культури Волинської облдержадміністрації та Луцької міської ради та Волинського товариства лікарів польського походження.

Інформаційні партнери: Волинська держтелерадіокомпанія, інтернет-портал «Волинські новини», інтернет-ресур «Волинський інформаційний портал», інтернет видання «Волиньпост», громадсько-аналітичний центр “ВолиньМедіа” та інформаційне агентство «ZIK».

Фестиваль традиційно відбуватиметься у Луцькому замку XIV століття — знаковому місці для нашого міста, адже саме тут у XV ст. відбувся З’їзд європейських монархів. Замок символізує собою єднання України з Європою, тому його було обрано для проведення фестивалю, метою якого є популяризація української та зарубіжної джазової музики, інтеграція української музики до системи культурних цінностей Європи.

Метою нашого фестивалю є ілюстрація актуальних напрямків світового фестивального руху та перенесення кращих його традицій в Україну, створення української фестивальної культури.
На фестивалі заплановані музичні сюрпризи, а в кінці фестивалю обов’язково джем-сейшен!!!

Інформація щодо придбання квитків за тел.: +380504385829
Вартість квитків – 30 грн.

Подія у Фейсбуці – ТУТ