Офіціоз: У зв’язку із проведенням Дня Європи частина вулиць Києва буде перекрита – МВС

У зв’язку із проведенням Дня Європи частина вулиць Києва буде перекрита – МВС

Очікується, що в майже 70 масових заходах, які відбудуться у переважній  частині регіонів держави, візьмуть участь понад 164 тисяч громадян.

18 травня 2013 року в Україні відзначатиметься День Європи, проведення якого включатиме в себе загальнодержавні, громадсько-політичні, культурно-просвітницькі та інші заходи за участю посадових осіб держави, делегацій іноземних країн та громадськості.

На території 33 населених пунктів, розташованих у 18 регіонах держави, заплановано проведення майже 70масових заходів з нагоди відзначення Дня Європи. Очікується, що участь в них візьмуть понад164 тисяч громадян.

Охорону громадського порядку на території держави забезпечуватимуть понад 4,6 тисяч працівників органів внутрішніх справ.

Столична Державтоінспекція повідомляє, що 18 травня у центральній частині Києва буде тимчасово перекрито рух транспорту у зв’язку із проведенням заходів з масовою участю громадян.

Зокрема, піші ходи учасників масових заходів, організованих різними політичними силами, відбудуться наступними вулицями:

– вул. Лаврська, площа Слави, вул. Грушевського;

– Європейська площа, Володимирський узвіз, Трьохсвятительська;

– вул. Хрещатик, Майдан Незалежності, вул. Михайлівська, Володимирський проїзд, вул. Володимирська (від вул. Прорізної до Софіївської площі), вул. Мала Житомирська.

Державтоінспекція радить киянам та гостям міста обмежити свої поїздки транспортними засобами до центральної частини міста на час проведення заходів. Якщо ж така потреба все ж виникла, то слід залишати транспорт лише в тих місцях, де це не суперечить вимогам Правил дорожнього руху і не буде заважати іншим учасникам дорожнього руху.

 

УЗГ МВС України