Опозиційний офіціоз: “влада готує провокації для дискредитації”

Влада готує провокації для дискредитації мітингу опозиції, – заява прес-служби «Батьківщини» 

 В окремих ЗМІ з’явилася неправдива інформація про те, що організатори всеукраїнської акції протесту «Вставай, Україно!» нібито пропонують гроші за участь у мітингу, який відбудеться 18 травня у місті Києві.

 Також нам стало відомо, що на 18 травня запланована чергова провокація проти партії «Батьківщина», суть якої полягає у зборі біля партійного офісу декілька сотень осіб, що будуть вимагати гроші за нібито свою участь у згаданому мітингу, а також трансляцію цих сюжетів на телеканалах з метою дискредитації опозиції.

 У зв’язку з цим, прес-служба Об’єднаної опозиції «Батьківщина» офіційно уповноважена заявити: наші прихильники беруть участь в акціях протесту «Вставай, Україно!» на волонтерських засадах, в силу своїх переконань та політичних уподобань, оскільки вважають, що президент Янукович повинен піти у відставку, Юлія Тимошенко повинна бути звільнена, а Україна – рухатися на шляху до Європи.

 Ми не платимо гроші за участь в наших заходах, тому просимо не турбуватися штатних політичних провокаторів, а простих українців застерігаємо від участі у подібних провокаціях влади.