Семінар «Всесвітня торгова система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес»

946673_656404541041019_1810004941_n15 червня о 16.00 розпочнеться семінар «Всесвітня торгова система: сучасна діяльність СОТ та її вплив на бізнес», що проходитиме за адресою м. Одеса вул. Пушкінська, 25, ауд.107.

На семінарі Ви дізнаєтеся про попередні підсумки і виклики членства України в СОТ (Ігор Бураковський), механізми захисту бізнес-інтересів у системі СОТ (Вероніка Мовчан), принципи прозорості СОТ та їхні переваги для бізнесу (Світлана Галько).

О 16.00 починається реєстрація учасників (також буде запропоновано чай / каву / частування)
На семінарі Ви дізнаєтеся про попередні підсумки і виклики членства України в СОТ (Ігор Бураковський), механізми захисту бізнес-інтересів у системі СОТ (Вероніка Мовчан), принципи прозорості СОТ та їхні переваги для бізнесу (Світлана Галько).

Цільова аудиторія семінару – представники бізнесу та бізнес-асоціацій, передусім українські виробники та експортери, які постачають товари та послуги в країни-члени СОТ.

Поінформованість і розуміння українськими підприємцями процедур і форматів комунікації в рамках функціонування СОТ надає ряд переваг. По-перше, це дозволяє озброїтися знаннями та вміннями ідентифікації, аналізу та мінімізації ризиків і складнощів при веденні зовнішньоекономічної діяльності. По-друге, бізнес зможе відіграти активнішу роль на міжнародній арені, проявляючи ініціативу і залучаючи Уряд до вирішення проблем з певними країнами-членами СОТ, які своїми діями завдають шкоди торговельним інтересам України в особі конкретних компаній. Подібна співпраця бізнесу та уряду може бути однією з важливих передумов здатності України розробляти і впроваджувати ефективну торговельну політику з урахуванням інтересів бізнесу.

Семінар проводиться в рамках проекту «Торговельна політика і практика в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Уряду Швеції.

Участь усемінарі безкоштовна.

Для реєстрації до участі у семінарі надішліть заявку наадресу:
mba.oneu@gmail.com або galko@ier.kiev.ua

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до
Центру бізнес-освіти ОНЕУ: Одеса, вул.Пушкінська, 25, офіс 107, т.:+38048236 4857, +38048 79966 33, http://center-mba.com/, електронна пошта: mba.oneu@gmail.com
або Інституту економічних досліджень та політичних консультацій: Київ, вул. Рейтарська 8/5А, офіс 208
т.:+38044 278 63 60, http://www.ier.com.ua/ електронна пошта: galko@ier.kiev.ua