«Любов-Дружба-Музика» в Україні

WOODSTOCK– один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей. Woodstock – це шість днів шаленого драйву, музики та позитиву. Це шість днів “Любові, Дружби та Музики”.

 ·       Історія фестивалю :

Традиція проведення фестивалю Woodstock  має ідейне коріння у найпершому фестивалі «WoodstockMusic & ArtFair», який відбувся у серпні 1969 року на фермі у сільській місцевості Бетел штату Нью-Йорк у США. Це не тільки надзвичайна в історії рок-подія, але й символ культурної епохи пацифістичних рухів 1960-их років. Фестиваль отримав назву «Woodstock», адже організатори збиралися провести подію в місті Вудсток, проте там не знайшли достатньо великої площі. З`явившись на світ вперше,  «Woodstock» зібрав аншлаг: замість очікуваних 200 000 глядачів, фестиваль відвідало приблизно 500 000 людей.

 

«The Who», Janis Joplin, Jimi Hendrix, Carlos Santana, «Jafferson Airplane»зіркилегенди, яківиступилина Woodstock’у. Вдячніслухачітрималивиконавцівнасценідоранку.

 

У 1995 році для волонтерів польської акції «Великий Оркестр Святкової допомоги» (фундація «WOSP») було організовано перший польський фестиваль під назвою «Зупинка Woodstock» («Przystanek Woodstock») .

Діяльність фонду «WOSP» під керівництвом Єжи Овсяка присвячена збору коштів для допомоги дітям-інвалідам і сиротам, а також спрямована на  розвиток волонтерського руху. Фестиваль є великою подякою волонтерам за їхню роботу впродовж року. Щороку в події беруть участь близько 30 музичних гуртів, почесними гостями фестивалю були «Guano Apes», «Papa Roach», «The Prodigy», «The Stranglers», «Korpiklaani», «Clawfinger» та багато інших. У 2011 році польський «Woodstock» відвідало близько 700 000 людей. Організатори позиціонують польський «Woodstock» як «найбільший у Європі фестиваль на відкритому повітрі».

 ·        Сьогодення :

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» переносить європейські волонтерські цінності на ґрунт України. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом(цілий рік волонтери збирали кошти для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень), фонд започатковує традицію проведення  українського благодійного «Woodstock’у»

Вперше грандіозний музичний фестиваль «Woodstock Україна» відбудеться 16-21 липня 2013 під одеським сонцем та теплому пісочку села Грибівка.  Відтепер європейське свято музики, дружби та любові «Woodstock» стане рідним і для українців!

«Любов, Дружба і Музика» таким є девіз українського фестивалю. Цей проект спрямовано на розвиток  масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об’єднання різнопланових виконавців спільною ідеєю, згуртування мешканців різних частин нашої країни, а також розвиток благодійного волонтерського руху в Україні.Фестиваль “Woodstock Україна” є відкритим та безкоштовним для відвідувачів з усієї країни.

 У 2013 році на фествалі прцюватиме дві сцени.

Мала сцена працюватиме з 16 по 18 липня, де будуть грати гурти зі всіх куточків України, які відбирались в два етапи: спочатку інтернет голосуванння, а потім живий виступ у клубі. А також музичні колетктиви, які неодноразово допомагали в організації щорічної акції ВБФ “Серце до Серця” та є почесними абасадорами фонду. В кінці кожного музичного дня на малій сцені буде відібраний одни гурт, який матиме можливість зіграти на великій сцені разом з відомими музиканта України, Польщі, Естонії та Білорусії. Мала сцена працюватиме з 18:00. Прийди та підтримай!!!

Велика сцена складатиметься з гуртів України, Польщі, Естонії та Білорусії. Відкриватиме велику сцену гурт з Білорусії PAWA. Хедлайнерами фествалю цього року будуть гурти ТНМК, МАНДРИ ТА СКАЙ. Велика сцена буде працювати з 17:00, а з 00:00 гості фествалю будуть танцювати під сети діджеїв Польщі та України.

 Гості братимуть участь у багатьох заходах, спрямованих на розвиток  і поширення ідей волонтерства та благодійної соціальної активності. Неперевершена атмосфера свята пануватиме на фестивальному полі протягом усіх шести днів, де слухачі зможуть насолодитися різними музичними стилями, познайомитися з новими музичними іменами та наживо послухати вже відомих та улюблених виконавців.

…. Ласкаво Просимо! J


За підготовкою музичного фестивалю «WOODSТOCKУКРАЇНА 2013»

ви можете слідкувати на офіційному сайті http://www.woodstock.in.ua/

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

 З радістю відповість на ваші запитання:

Настя Вергелес, woodstockpress12[at]gmail.com   (097) 34 92 863

 афіша вудстока

 

Любові, Музика та Дружби Вам!)