На «Підкамені-2013» розташується історичний табір

Стрільба із луків, розповіді про середньовіччя та атмосфера лицарства… Неподалік монастиря, що біля каменя, розташується історичне містечко.

Клуб «Вольфан Шльоз» відтворює атмосферу середньовіччя на «Підкамені» не вперше. Важко пригадати рік, коли учасники клубу не приїжджали на фестиваль зі своїм багаточисельним спорядженням та цікавими оповідками про життя у минулих століттях.

Не буде винятком і «Підкамінь-2013». Історичний табір розташується, як завжди, біля монастиря й гостинно прийме кожного, хто бажає зануритись в атмосферу середньовіччя.

«Стрільба із луків по мішенях, мішках із сіном, вже нікого не здивує, – розповідає Тимофій, організатор містечка, – тому цього року ми придумали для гостей фестивалю щось новеньке – постріляти можна буде… по рухомих мішенях, щоб відчути як воно колись… Та лякатись тут нічого – на стрілах ми вмонтуємо гумові наконечники, тому люди залишаться живі й здорові!», – розповідає Тимофій.

Нагадаємо, що Підкамінь 2013 відбудеться 19-21 липня в одйноменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

Тел.для коментарів:

Шеремета Іван, виконавчий директор фестивалю «Підкамінь 2013», 0673710309

Мишко Адамчак, арт директор фестивалю «Підкамінь 2013»  063 415 25 20

Олександра Паняк, прес-секретар фестивалю «Підкамінь 2013», 093 260 97 76

 

Слідкуйте за останніми новинами фестивалю «Підкамінь-2013»:

 

на сайті: http://pidkamin.ridne.net/ а також http://pidkamin.com.ua/

 

у соціальних мережах: https://www.facebook.com/Pidkamin?ref=hl