Затриманого за розбиті місяць тому не ним два скла громадського активіста відпустили

Затриманого охороною тролейбусного депо № 3 ДКП “Київпастранс” (вул. Народного ополчення, 14) активіста руху “Спільна справа” Павла Везденецького відпустили. Міліція, яка приїхала на виклик охорони, взяла у нього та в охоронців пояснення. Як виявилось, два скла у тролейбусі, які хотіли “повішати” на Павла, були розбиті невідомо ким ще місяць тому. А охорона депо, побачивши, що “пришити” це скло активісту не вдасться, почала апелювати до міліції, що Павло підбурював своїми листівками працівників депо. В листівках містився заклик гуртуватися й відстоювати своє право на оплату праці, оскільки заборгованість по зарплаті в депо тягнеться з травня. Міліція не побачила нічого протизаконного у змісті листівок та відпустила хлопця.

1 Comment

  1. Но ведь активист был задержан? Его права сотрудниками охраны были тем самым нарушены? События милицией задокументированы?

    Пострадавшему необходимо требовать возбуждения уголовного дела по данному факту против распоясавшихся громил из этой “охраны”. Нужно безотлагательно написать заявление в прокуратуру. А о результатах проинформировать общественность (например, через этот сайт).

Comments are closed.