Як у Новому Бузі самі себе висікли

Коли на початку 2013-го року Інформаційний центр “Майдан Моніторинг” проводив всеукраїнське опитування органів місцевого самоврядування з питань забезпечення свободи мирних зібрань, з Нового Бугу (Мик0лаївщина) нам повідомили таке:

Новий Буг-39-2012

Отже, з п.3 однозначно випливало, що тамтешні місцеві самоврядувальники затвердили шось, що регулює питання організації і проведення мирних зібрань, при тому, що на такі рішення органи місцевого самоврядування взагалі не мають права. Надати копію такого акта, як бачимо, Новобузький міський голова чомусь тоді не сходів.

Природньо, ІЦ “Майдан Моніторинг” звернувся до прокуратури щодо незаконности того таємничого документа. Після нетривалого листування з’ясувалося, що власне акта з питань організації і проведення мирних зібрань ніякого нема, а те, що було затверджено, стосувалося визначення місць проведення передвиборної агітації на минулих виборах (перепрошуємо за якість відсканованого документа – так і отримали):

Новий Буг-39-прок-відповідь-2

Новий Буг-39-прок-відповідь-3

Тепер міський голова має клопіт з прокурорським поданням щодо неналежного розгляду нашого звернення. А було розглядати належно :)