“Mohyla on strike: alumni adition”

n27 листопада, 12:00, біля пам’ятнику Сковороді

Випускнички, давайте підтримаємо студентів! Сьогодні студенти Могилянки збираються оголосити про страйк! Давайте покажемо, що є ще порох в порохівниці і OLD SCHOOL – це не OLD FARTS!

Більшість із нас працює, багато хто має дітей і купу справ, але організовано виділити кілька годин у більшості випадків можна – головне бажання і натхнення. На Майдані в ці дні стільки було побачено могилянців різних поколінь, що із цим має бути все ОК. Так що давайте зберемося разом, підтримаємо асоціацію з Європою і народження нової громадянської активності наших наступників!

Наскільки успішними будуть протести у ці дні великою мірою залежить від участі адекватних людей у них, а ми ж – “рушій” – пам’ятаєте ще?)) “Успіхом” тут є для кожного своє, але переключення особистого тумблера з режиму пасивного нитіка – це 100% теж успіх.

ПРИХОДЬТЕ! Буде круто, піднесено, і з могилянським духом)

Ще оголошується конкурс на найкреативніший протестний аксесуар/арт-об’єкт. Хто переможе, той отримає всенародне визнання, респект і невгамовну увагу журналітів :)

Тягніть з собою гучномовці, барабани, кастрюлі, усілякі інші шумостворювальні приладдя і пліз запрошуйте своїх друзів і знайомих. І не просто лінивою кнопочкою “запросити на подію”, а особисто!

Подія у Фейсбуці – ТУТ