Кіровоградські журналісти об’єдналися щоб висловити протест проти побиття колеги (Фото)

 Кіровоградські журналісти об’єдналися щоб висловити протест проти побиття колеги(Фото)

Сьогодні, 25.12.13, на центральній площі Кіровограда зібралися представники місцевих ЗМІ щоб висловити свій протест проти побиття журналістки Тетяни Чорновол. Понад півсотні журналістів організували пікет на площі Кірова, а потім вирушили до приміщення УМВС в Кіровоградській області, де вимагали до себе Начальника управління К. Пожидаєва. Очільник обласної міліції так і не вийшов до пікетуючих. Натомість, коли колона наблизилася до будівлі УМВС, за її рогом оперативно розташувався автобус з «Брекутом»…

Зазначимо, що у пікеті взяли участь як опозиційні журналісти так і представники КОДТРК, яких неодноразово звинувачували у однобокому висвітленні місцевих подій.

Журналісти прямо на місці склали та відправили до УМВС області резолюцію з вимогами наступного змісту:
1. Журналісти Кіровоградщини рішуче протестують проти ганебного побиття колег журналістів, які виконують свій професійний обов’язок.
2. Вимагаємо негайного розслідування і притягнення до відповідальності винних у злочинних діях проти журналістів.
3. Журналісти Кіровоградщини вимагають відставки Міністра внутрішніх справ України Захарченка.
4. Вимагаємо від обласного управління внутрішніх справ поновити і довести до кінця розслідування по факту побиття колег журналістів у м. Новоархангельську на весні цього року.

Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з місця події

Джерело

 

4 Comments

  1. “Очільник обласної міліції так і не вийшов до пікетуючих. Натомість, коли колона наблизилася до будівлі УМВС, за її рогом оперативно розташувався автобус з «Брекутом»” Зрозуміло, очільник вже боїться. Риторичне питання “Коли бєркут з ним буде солідарен?”

  2. “Очільник обласної міліції так і не вийшов до пікетуючих. Натомість, коли колона наблизилася до будівлі УМВС, за її рогом оперативно розташувався автобус з «Брекутом»” Зрозуміло, очільник вже боїться. Риторичне питання “Коли бєркут з ним буде солідарен?”

  3. “Очільник обласної міліції так і не вийшов до пікетуючих. Натомість, коли колона наблизилася до будівлі УМВС, за її рогом оперативно розташувався автобус з «Брекутом»” Зрозуміло, очільник вже боїться. Риторичне питання “Коли бєркут з ним буде солідарен?”

Comments are closed.