Друга скайп-конференція #Євромайданів світу

3 січня 2014 року о 20 годині за центральноєвропейським часом відбулася друга скайп-конференція євромайданівців світу (звіт про першу конференцію читайте тут http://immigrada.de/?p=18134).

Порядком денним було:

1. Підготовка до Форуму Євромайданів в Україні (оргкомітет, м. Харків).

2. Поінформуваня про акції, які плануються в Євромайданах світу на найближчі 2 тижні.

3. Обговорення спільних акцій Євромайданів світу, якщо такі можливі, та їх координація з українськими євромайданами.

4. Створення сторінки мережі Євромайданів світу. Обговорення на прикладі зразка сторінки https://euromaidansnetwork.wordpress.com.

5. Поточне від Євромайданів світу.

Учасники скайп-конференції заслухали звіт Володимира Ханаса про хід підготовки всеукраїнського Форуму Євромайданів в м. Харкові (Україна). Інформацію про Форум Євромайданів знаходиться за посиланням https://maidan.org.ua/pershyj-vseukrajinskyj-forum-evromajdaniv/.

Координаторів Євромайданів світу цікавила можливість участі представників українців закордону в вищезгаданому Форумі. З огляду на те, що процедура проведення всекраїнського Форуму Євромайданів розглядалася в час, коли Євромайдани світу як група ще не були сформовані, тому і участь євромайданівців закордону в ній не є чітко визначеною. Є можливість реєстрації спостерігачем Форумуhttps://docs.google.com/forms/d/1Nch5AQce4F0yDLqG_FCDdN6eXNAJMX8Ucjb3h0KwTV8/viewform?edit_requested=true, яка особливо не відрізняється від ролі делегата Форуму і є можливою дистанційно. Координатори Євромайданів світу запропонують своїх представників на Форум Євромайданів України. Дистанційне включення представників Євромайданів українських громад світу неможлива з огляду на складність технічного виконання цього процесу. Зацікавлені зможуть спостерігати за ходом Форуму в режимі онлайн-трансляції в ютьюб і мати змогу коментування з допомогою платформи Твіттер. Володимир Ханас запропонував Євромайданам світу при бажанні надіслати всеукраїнському Форуму Євромайданів підготовлені відео з побажаннями до Форуму (3 хв.).

Під час обговорення пункту про заплановані акцію в українських громадах і координацію зусиль, учасники розмови обговорили спільні лозунги, повідомили про заплановані акції (Португалія, Іспанія, Італія, Канада, США) і розглянули додаткові дії (робота з банками з метою впливу на впровадження персональних санкцій чи розслідування фінансових зловживань владних високопосадовців, написання петицій тощо). Координатори Євромайданів світу наголосили, що непрозорим і тому ускладненим залишається процес фінансової допомоги Євромайдану в Україні (ким і як передавати кошти і як забезпечити прозору фінансову звітність).

Учасники конференція на закінчення погодились продовжити координацію та обговорення спільних дій в групі Євромайдани світу в фейбуціhttps://www.facebook.com/groups/598133653569929, а також підготувати від конференції письмові пропозиції чи бачення розвитку євромайданівського руху, спільні дії, відеовітання чи відеозвернення до Форуму Євромайданів у Харкові від кожної країни та від групи Євромайдани світу.

Привітаннями до Різдва завершилася друга скайп-конференція Євромайданів світу.novyjrikkyjiv

Наступна скайп-конференція запланована на 10 січня 2014 року о 20 годині за європейським часом.

Координатори Євромайданів світу і України, приєднуйтеся, щоб поділитися вашими пропозиціями, а також вступайте у групу на ФБ:https://www.facebook.com/groups/598133653569929.

 Пропозиції для обговорення і запит на участь в координаційній групі “Євромайдани світу” надсилати на електронну адресу: info@immigrada.de.
 Більше інформації про акції з Євромайданів світу можна знайти за посиланням:https://www.facebook.com/pages/Euromaidan-Ukraine-Diaspora/675942262438504
http://euromaidansnetwork.wordpress.com/
 
Джерело

1 Comment

  1. Доля України залежить від тебе!
    Як довго ти живеш,ти повинен думати тільки про перемогу!
    Ти повинен знищити всіх хто проти тебе!

Comments are closed.