Іван Семесюк: Типова медійна новина в ці буремні дні.

Дабл-Шок!!! Сталося страшне і невиправне лихо!!!!
Нас знову слівают, оп’ять, як завжди, ми казали, ніхто не чув.

В ніч на 20-е лютого, лідер лютувальників Дмитро Ярош зустрічався з Адольфом Гітлером в бункері “Вервольф”. На своїй сторінці у фейсбуці пан Гітлер пише – “так, я пішов на цю зустріч, але злякавсь, що можу не повернуся до могил предків, і тому втік.”

Пан Ярош заперечуює це, і запевняє – “дійсно, планувалася зустріч з високопосадовцем з Валгалли, але пан Гітлер, як самогубець, не мав на це відповідних повноважень, тож зустрічатися довелося з Франциском Ассізьким з конкуруючого департаменту”.

“Правий Вівісектор” зауважує, що сторонам не вдалося дійти згоди, але досягнуто болючого порозуміння.

Тим часом, журналіст некомерційного видання “Повна блять хуйня висмоктана з порожньої сраки”, на своїй сторінці у фейсбуці ніхуя не робе, а тільки пиздить цікаве.

Стопятьсоттисяч коментарів з матюками та лютим баном на віки, два перепости, одне мудре зауваження, три ліберальні висери, одне посилання на якогось пристарілого дебіла з вусами, два невдалих звинувачення у фашизмі від якогось авторитетного єврея в бік іншого авторитетного єврея в очках, чотири забитих стрілки на ранок. Ніхто не прийшов, бо засцяли, а на ранок кульгати в редакцію, а там зарплатня три тищі гривень, тому все через сраку.

Спеціяльний кореспондент газети “Ранковий брєд” Гнат Темник.

Іван Семесюк в ФБ

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair