Навчись захищати інтереси громад та груп

Чернігівський Центр Прав Людини оголошує набір молодих активістів на дистанційний курс «Адвокація». Курс містить основи планування та здійснення адвокаційних кампаній, і є корисний для тих, хто береться захищати права та представляти інтереси своєї громади чи групи, розуміючи усі складнощі та перепони.

Тематика курсу буде включати наступні питання: що таке адвокація?; планування та вибір стратегії; реалізація адвокаційної кампанії; моніторинг, оцінка досягнутих результатів та медіа адвокація.

Дистанційне навчання проходитиме на спеціалізованому сайті Чернігівського Центру Прав Людини http://aum.in.ua в рамках проекту «Зміцнення міжрегіональної молодіжної співпраці та мережування» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Протягом кількох тижнів студенти курсу отримуватимуть навчальні матеріали, підготовані фахівцями. Студенти матимуть змогу глибше ознайомитися з тими темами, які викликають для них найбільшу цікавість та матимуть можливість ставити тренеру додаткові запитання та ініціювати обговорення окремих тем Все спілкування відбуватиметься через навчальний модуль. Курс складатиметься з 5 модулів.

Контроль знань відбуватиметься за допомогою тестів по кожному модулю. Питання тесту базуватимуться лише на обов’язкових матеріалах. Після успішного складання підсумкового тесту, учасники отримають Сертифікат про проходження спеціалізованого дистанційного курсу.

Для того, щоб стати слухачем дистанційного курсу, потрібно подати анкету кандидата шляхом заповнення форми за посиланням http://goo.gl/forms/cFbq6msKVt до 16 травня 2015 року включно. Підтвердження Вашого зарахування на курс буде надіслано Вам на вказану електронну пошту до 19 травня 2015 року включно, а також відкрито доступ до курсу.

Вимоги до кандидатів:
 бути віком від 18 до 35 років;
 взяти на себе зобов’язання брати участь у 5 модулях навчання;
 мати доступ до Інтернету;
 мати прагнення до нових знань.

Діяльність проходить в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

За додатковою інформацією з питань участі в дистанційному курсу звертайтеся на електронну адресу pravo@cn.relc.com або за телефоном – 0462-67-75-75. Контактна особа – Наталія Максименко.