Публічна дискусія «Як знизити рівень дискримінації у публічному просторі»

Інформаційний центр «Майдан Моніторинг» запрошує представників політичних сил, які беруть участь у виборах до Харківської міської ради, а також у виборах на посаду Харківського міського голови, представників громадських організації, урбаністів, архітекторів та журналістів до розмови про подолання дискримінації у публічному просторі, яка відбудеться 15 жовтня 2015 року о 18:00 за адресою: Незалежний клуб INDIE, вул. Чернишевська, 6, м. Харків.

Ми прагнемо з’ясувати, яким чином майбутні депутати Харківської міської ради планують забезпечити рівний доступ до публічного простору міста всім без виключення харків’янам. Також ми прагнемо почути думки колег з громадських організацій, фахівців та журналістів.

Теми дискусії:
— Публічний простір як основа громади.
— Види дискримінації у публічному просторі міста
— Причини дискримінації у публічному просторі міста
— Проблеми, які заважають подоланню дискримінації у публічному просторі міста
— Шляхи подолання дискримінації у публічному просторі міста

Формат дискусії:
— на виступ – до 5-ти хвилин
— на питання – до 1-ї хвилини
— на відповідь – до 2-х хвилин.
Загальна тривалість дискусії — до 3-х годин

Дискусія буде транслюватись наживо на youtube-каналі Інформаційного центру «Майдан Моніторинг».

У дискусії зголосились взяти участь представники кількох політичних сил, що беруть участь у місцевих виборах у Харкові, представники громадських організацій, а також урбаністи з Києва.

Контактна особа: Віктор Гарбар, garbarviktor@gmail.com

 

* * *

5d489836-08fb-cd881Публікацію було підготовлено в рамках проекту «Україна без дискримінації», що реалізується «Інформаційним центром «Майдан Моніторинг» за підтримки European Commission. Позиція авторів цієї публікації не є висловленням офіційної позиції European Commission щодо Національної стратегії у сфері прав людини.