Минуло два роки…

1. Революція Гідности зробила те, чого не зробила Помаранчева Революція у році 2005-му. Вона породила Воїнів Світла. Одначе, тії Воїни й досі не стали Армією Світла, про яку мріяв Москалець, а співав Морозов. ( https://youtu.be/3EEYmMnsDZU ) Це головне і, мабуть, єдине досягнення Революції Гідности,— готовність з чим попало в руках боронити свою Волю, а тепер,— і свою Державу, навіть попри те, що вона ще далеко не своя.

2. Політики, що прийшли до влади на крові Небесної Сотні,— це рафінований та деодорований варіянт кучьмо- та хамо- кратії з домішками позірно цивілізованого ющізму. Вони («нові» політики), попри РЕАЛЬНЕ вміння, повністю просрали діальоґ з суспільством. І, схоже, вже не мають можливости го налагодити.

3. Демократичьні зміни — просто шалені! Такої «демократії» нема ніде в світі! Вороги держави отримують від держави зарплати та пенсії. П’ята колона вільно працює в будь якому населеному пункті. Україна — жертва кацапської аґресії — навіть кордону з аґресором не закрила.

4. Попри драматизм ситуації, збільшила сь кількість тих, хто прахтикує ахтивний похуїзм.

5. Люди, що прагнуть змін, демократизації та еуропеїзації України все частіше застосовують «головний арґумент на Донбасі»,— грубу силу. І «нова» влада все більше від теґо неспокійна. Бо не знає, шо з тим робити?

6. Рехворми. Про це не можливо писати без брому! Найкращий стьоб на тії рехворми придумав ґєпа: він, в рамцях декомунізації, бажає перейменувати Дзержинський район м. Харкова на… Дзержинський район м. Харкова! А Фрунзенський — на Фрунзенський!

7. Але всьо буде добре! Війна скоро сі не скінчить, отже, попри втрати, Українців – Воїнів Світла ставатиме більше. І Армію Світла вони таки створять!

20150828-DSC_6518
Фото Ігор Кіянчук. Ліцензія: CC BY-SA 4.0.

Віктор Гарбар, 16 листопада 2015 року.