Голосуймо щодо перейменування столичної вулиці Льва Толстого на вулицю Євгена Чикаленка!

Алярм! Необхідно терміново підтримати українську справу в столиці!

Шановні всі! Важливо!  

На сайті Київської міської державної адміністрації відбувається голосування щодо перейменування столичної вулиці Льва Толстого на вулицю Євгена Чикаленка – українського мецената, громадського діяча і публіциста. Залишилося кілька днів. Станом на зараз українська назва програє, “русский мир” активно накручує голоси і, слід думати, наша поразка тут вельми надихнула б умовних “медведчуків” , що не є добре.

Євген Чикаленко

Лев Толстой, може, був і гарний російський письменник, але до України і Києва не мав жодного відношення.

Довідка про нашого Євгена Чикаленко

Що може зробити кожен український свідомий громадянин, незалежно від наявности реєстрації у м.Києві?

  1. Проголосувати особисто: реєстрація нескладна і надалі ви зможете голосувати за чи проти проектів всіх рішень столичної влади.
  2. Запросити зробити це саме своїх рідних, друзів, колег et.ceterа ( і, повторимося, не лише з Києва).
  3. Поширити інформацію.

А також добре впливають на карму:

  1. Письмові звернення (надіслані рекомендованими листами, 16 грн з будь-якої пошти) до Київради (01044, Київ, вул.Хрещатик 36) з вимогою перейменувати вулиця Толстого на Чикаленка.
  2. Письмові чи електронні (zapyt@kma.gov.ua) запити до КМДА з вимогою надати інформацію, чи забезпечивалась і яким саме чином, неможливість взяти участь у голосуванні з Московщини та окупованих територій.

Покажімо супротивнику, що дерусифікація є незворотньою і жодного реваншу, ані “повзучого”, ані ще якогось, ми не допустимо.

Слава Україні!