Завершився конкурс на участь в 3-й Школі соціальних посередників

Українська миротворча школа (TM) рада вітати новий – вже третій – набір слухачів в Школу Соціальних Посередників. Цього року на 1 місце було 4 кандидати. Минулого року конкурс був більшим – 5,5 кандидатів на місце, але умови були менш жорсткими.

Цього разу конкурсна комісія відібрала 27 кандидатів на навчання. Їх вік від 24 до 54 років, серед них 8 вимушених переселенців, 15 жінок і 12 чоловіків, вони представляють 23 міста України (географія на карті). Серед них є освітяни, працівники соціальних служб, представники органів державного управління, місцеві депутати, волонтери і громадські діячі.

Навчання розпочнеться 25 вересня 2017 року в Харкові і продовжиться до березня 2018 року. Цього року наших слухачів чекає розширена програма!

Місія Української Миротворчої Школи (TM) – Запобігання та трансформація насильницьких конфліктів в Україні. Мета миротворчої освіти – Просування ідей миру і ненасильницького вирішення конфліктів через навчання, підтримку формування і розвитку місцевих громад. Громадська миротворчість: комплекс заходів, спрямованих на запобігання і трансформацію насильницьких конфліктів інститутами громадянського суспільства.

Більше про Українську Миротворчу Школу (TM) ви можете дізнатися тут

Проект “Соціальне посередництво в процесі просування демократичних реформ та боротьби з корупцією на місцевому рівні” проводить Центр Близькосхідних Досліджень в рамках проекту «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проектної діяльності є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair