Про українську карантинну телешколу

Беззаперечну перемогу в світовому заліку пандемічного психозу здобуде… українська телешкола. Бо більшого знущання над дітьми, вчителями, батьками, країною, освітою, наукою та здоровим глуздом важко вигадати!!

Як результат: вже три дні поспіль (від старту тієї школи) вікіпедисти фіксують рекордне відвідування української Вікіпедії – бідні діти з батьками шукають що ж то розповіли вчителі у тєліку…

Бачив не один заклик щодо запрошення вчителів з інтерактивними методиками. Ага, щаз!!!

По-перше, вони вибрали учителів наобум (схоже, як і завжди квартальне кумівство). Більшість з цих вчителів вперше (sic!!!) в житті бачить телекамеру. Тут головне не …. (пардон), а вже потім не переплутати Тихий океан з антарктичним Мишком чи Юрським днем.

По-друге, жодної технічної допомоги від телеканалів та наших ідіологів телешколи вчителі не отримують: який підручний матеріал самі вчителі зроблять – такий і буде. І так, ці генії пишуть урок з одного дубля. Переглянути що ж назнімали – не можна. А монтують, схоже, у ніч перед ефіром… Дебіли, бля (с).

А ще вчителі за ці телеуроки не отримують грошей – це для них волонтерство. Тобто вони це роблять за ті гроші, що вони отримують як зарплату в школі. Ще один гвіздок у домовину якості телешколи.

Така ось нова українська карантинна телешкола від геніїв дігіталізації (я тібя на 0,888 умножу) та комунікації… Головне, що відосики наше всьо!

Що ж, тепер вся країна побачить той рівень шкільної освіти, що у нас є. На що роками закривали очі.

А вікіпедистам треба в авральному порядку покращувати теми, які підневільні теле-вчителі розповідатимуть нашим чадам.

Нас врятує лише Освітній майдан. Печатка. Підпис.

Сергій Петров, ІЦ “Майдан Моніторинг”

Джерело: фейсбук автора

About Сергій Петров 248 Articles
історик, аналітик Інформаційного Центру "Майдан Моніторинг" (сайт "Майдан"), громадський активіст, редактор української Вікіпедії