Леонід Маслов: На Північній Салтівці дехто мріє про закінчення війни… перемогою росії

Перемикач мов

В Харкові моя кума повернулася з Полтави до себе в район Північної Салтівки. Пів-будинку відсутнє, але її власна квартира після ремонту придатна для житла. Майже 50% квартир заселено. З тих, хто живуть, половина мріє про закінчення війни… перемогою росії. «Скоріш би нас вже звільнили» — кажуть вони. Одні сусіди повернулись в Харків з Заходу України з 6-річною дитиною. «В школу в этом году отдавать не будем. В следующем году, когда Харьков будет российским, пусть идет уже учиться на русском языке».

Нагадаю як завзято так званий мер і купка колоборантів з так званої мерії захищали Жукова, як вони зараз горою за Пушкіна, як Терехов в перші дні війни пропонував «все решить только дипломатическим путем».

Нема ніяких гарантій, що отак воюєш десь під Купянськом, а після війни перемоги не буде, тому що повернешся – а тут ті ж самі моральні уроди зі пушкіними, жуковими, літерами ЬІ і Ъ на вивісках.

половина мріє про закінчення війни… перемогою росії

Нам варто задуматись над тим, як вибити батогом і пряником з голів недолугих так звану росію, міфи про її історію, мову і культуру, міфи про дружбу народів, хороших росіян, великого вченого Ломоносова, «возз’єднання України з Росією», тощо. Як демонтувати пам’ятники не лише Пушкіну і Єкатерині, а ще й Богдану Хмельницькому – тодішньому Медведчуку, шахраю і вбивці. Як виженути московських попів – нащадків стукачів НКВС з Лаври і взагалі з нашої землі назавжди.

Чому пів-країни голосувало за Януковича?

Чому в Харкові більшість голосувало за мавпоподібну істоту-урку і російського агента? Як так сталося, що за кордоном про нас досі думають що нам подобається бути колонією москви (привіт, Ілон Маск)? Чому у нас усі президенти, окрім Кравчука і Ющенка – російськомовні, а майже уся діаспора за кордоном розмовляє московітською? Чому десь в Ізраїлі досі думають, що Голодомор – це не геноцид, а прикра помилка провідників індустріалізації?

Громадянам, най іноді недолугим, треба ретельно пояснювати важливі речі. Виважено, зрозуміло, без обману і совковоподібного пафосу. Наприклад, ніде не чув пояснень чому присутність війська біля будинку не є загрозою, а у разі небезпеки окупації треба негайно евакуюватись. Треба пояснювати куди прилетіло і скільки. Роз’яснювати реальні прагнення окупантів, що чекає людей у разі окупації. Що треба зберегти життя, здоров’я і свободу, а майно має значення лише для збереження життя і здоров’я.

Треба створювати атмосферу нетерплячості до русского духа

Щоб вибити русскій дух з ворожих елементів треба створювати атмосферу нетерплячості до нього, вигнати жуководів-пушкіністів з органів влади і публічного простору (про ущемлення свободи слова якось напишу окремо), провести повну дерусифікацію в освіті, наприклад, вигнати усіх, без виключення, ректорів усіх харківських вишів, усіх, без виключення, офіційних осіб, які давали характеристики чи гарантії стосовно колабораинів, усіх вчителів і директорів шкіл, що працювали під окупантами, позбавити права виховання дітей, заохочувати громадян повідомляти про випадки проросійської пропаганди , негайно ізолювати усіх громадян РФ в фільтраційні табори, посилити відповідальність за порушення мовного закону, ввести жорстку адміністративну і кримінальну відповідальність за дискредитацію ЗСУ і за перешкоджання обороні у військовий час.

Але головне — вбити будь-яку віру в фашиські наративи московітів, не дозволити їм просувати свої ідеї на Заході, ізолювати їхніх агентів впливу, фейкових дисидентів типу Навального або Собчак, які створюють хибну уяву про хороших руZZїх або свободу слова, про те, що у сучасної росії є якесь майбутнє серед цивілізованих людей.

Нашим ворогом є не путен чи його оточення, нашим ворогом є їхня суспільна думка, спосіб життя, прагнення і ритуали, герої і цінності, міфи і вірування

Окупанти мають повиздихати.

Леонід Маслов

Текст забанений в мережі Facebook 05.11.22