Найпопулярніші матеріали сайту Майдан за 2022 рік

Перемикач мов

Вирішили й ми, вперше в своїй історії, бути в тренді і розповісти які матеріали найактивніше читали відвідувачі сайту Майдан.

Тож поїхали.

5-те місце посідають роздуми Оксани Яцюк Дід Мороз: що поганого в цій казці?   про те, хто і для чого намагався внести в нашу культуру цього персонажа. При цьому варто зазначити, що саме цей матеріал є абсолютним лідером по поширенню в мережі Facebook – охоплення більше 2 000 000.

На 4-му місці розповідь Леоніда Маслова про колаборантів на Північній Салтівці і що цим робити. Розповідь “На Північній Салтівці дехто мріє про закінчення війни… перемогою росії” , яку дуже швидко забанив Facebook на сторінці Леоніда і яку ми зберегли для вас на сторінках сайту Майдан.

Третьою за популярністю стала стаття за 2014 рік “Андрей Илларионов: Путин и границы Украины. И Фрейд” . З назви можна легко здогадатись чому.

Друга сходинка популярності за матеріалом Наталії Зубар від 2014 року Українська котяча армія. За що військові поставлять пам’ятники котам.  Котики то святе, хто б що не казав.

І на першому місці, хто б міг подумати, матеріал теж від 2014 року: “Список агентів російського впливу в Європі”

Як бачимо, цього року перемогли архівні матеріали, тобто так звані “вічно зелені тексти”, якими, власне, і славиться сайт Майдан.

Ігор Кіянчук

About Ігор Кіянчук 216 Articles
Підприємець. Координатор ГО ІЦ "Майдан Моніторинг" в Полтавській області, упорядник сайту Майдан