Дискусію щодо долі вищої освіти транслюватимуть в прямому ефірі

Інтернет-трансляція круглого столу “Законодавче забезпечення реформування вищої освіти в Україні” відбуватиметься за цією адресою: http://presscenter.ukrinform.ua/online-translation-1852.html

Круглий стіл пройде в столичному інформаційному агентстві “Укрінформ” (вул. Б. Хмельницького, 8/16) у вівторок, 27 березня, з 10.00 до 14.00.

Що буде з українською вищою освітою завтра? Який її сучасний стан? Які проблеми заважають розвитку українського людського капіталу? Який закон потрібен Україні, коли їх лише у Верховній Раді вже зареєстровано три, а ще один, розроблений створеною за дорученням Прем’єр-міністра робочою групою, знаходиться на розгляді в Кабіменті Міністрів України?

На ці та інші питання висловлять свою точку зору представники Міністерства освіти, науки, молоді та спорту, Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та інших органів державної влади, Національної Академії Наук України і Національної академії педагогічних наук України, Представництва Європейського Союзу в Україні, автори усіх чотирьох законопроектів, ректори вищих навчальних закладів (в т. ч. голова Робочої групи з розробки нового законопроекту М. Згуровський), провідні українські експерти, лідери студентського самоврядування та організатори численних студентських протестів.

Захід проводять Альянс Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (USETI), Національний Темпус-офіс в Україні й Освітня програма Міжнародного фонду “Відродження”.

Детальна інформація за тел.: 063-602-66-94 (з 9.00 до 23.00)