Творимо безпечну громаду разом!

19 березня 2012 р. о 10:00 до 20 березня 2012 р. о 17:00

19-20 березня 2012 року в м. Києві відбудеться фінальна КОНФЕРЕНЦІЯ-ФОРУМ “ТВОРИМО БЕЗПЕЧНУ ГРОМАДУ РАЗОМ”, яка має на меті згуртувати всіх небайдужих до створення безпечного і здорового середовища для життя, поділитися успішним досвідом з досягнення порозуміння та поваги до загальнолюдських цінностей.

До участі в конференції запрошені партнери Українського Центру Порозуміння, міжнародні й українські експерти, представники органів влади й правової системи, місцевого самоврядування, громадських організації, соціально відповідального бізнесу, ЗМІ та усі зацікавлені в розвитку безпечного оточення.

Спеціальний гість конференції – п. Жан Зерматтен, Голова комітету ООН з прав дитини. Пан Зерматтен вивчатиме досвід України та розкаже про підхід ООН до попередження злочинності серед неповнолітніх та про приклади його застосування у Швейцарії та країнах ЄС.

У рамках Форуму також відбудуться:

– “Ярмарок проектів відновного правосуддя”, на якому організації, фонди й зацікавлені представники бізнесу зможуть ознайомитись з найкращим досвідом та із цікавими проектними ідеями.
– Святкування 10-річчя успішної роботи Українського Центру Порозуміння та вручення відзнак за успіхи у просуванні ідей відновного правосуддя у різних галузях життя.

Робочі мови: українська, російська, французька.

*Запрошуємо усіх зацікавлених до участі у КОНФЕРЕНЦІЇ-ФОРУМІ!*

Умови участі:

-безкоштовна участь (якщо ви отримали спеціальне запрошення як партнер проекту);
-за власний рахунок для всіх охочих. Вартість участі протягом 2-х днів конференції складає 800 грн., що покриває витрати на роздаткові матеріали, кава-брейки та обіди. Окремо можна отримати квиток на церемонію святкування 10-річчя Українського Центру Порозуміння і вручення відзнак за умови мінімального благодійного внеску у фонд розвитку Центру.
Крім вищезгаданого, усі зацікавлені матимуть можливість перегляду он-лайн трансляціі заходу в Інтернеті (на ресурсі http://platfor.ma/).

За додатковою інформацією і для реєстрації участі в конференції звертайтесь до Українського Центру Порозуміння:

Teл.: (+38 044) 537 1007
Факс: (+38 044) 254 4794
E-mail: uccg@uccg.org.ua

За оновленням інформації слідкуйте на сайті проекту «Стратегії міліції щодо попередження правопорушень серед дітей та молоді» (http://bezpekagromad.org.ua/ua/top/conf2012/)

Подія у Фейсбуці – тут