Побиття громадянських активістів та журналістів не минеться першому віце-спікеру Мартинюку даремно

Активісти кампанії “Помста за розкол країни” завтра об 11.00 пікетуватимуть центральний офіс Комуністичної партії України (м. Київ, вул. Борисоглібська, 7) на знак протесту проти побиття “невідомими” у рідному селі першого віце-спікера Верховної ради (с. Ветли Любешівського р-ну Волинської обл.) активістів Громадянського руху “Відсіч” Ольги Сало та Олега Дукаса і журналістів видання “Перець волинський”, які поширювали у виборчому окрузі № 23, де має намір балотуватись Адам Мартинюк, листівки з роз’ясненнями, чому не можна голосувати за Адама Мартинюка, який зрадив свою рідну мову голосуванням за законопроект Ківалова-Колесніченка “Про засади державної мовної політики”. А в Луцьку з цього приводу відбудеться прес-конференція.

На О. Сало та О. Дукаса напали троє чоловіків спортивної статури, які під’їхали на білому “Фольксвагені” з номерними знаками АС4126ВС. Активісти повідомили про напад журналістів видання “Перець волинський”  та міліцію. Після  цього нападники намагались забрати в активістів телефони, а один розбили об асфальт, сіли в автомобіль та зникли з місця подій. Натомість приїхали сільська голова та дільничний міліціонер у цивільному, який відмовлявся зізнаватись в тому, що він працівник правоохоронних органів, але який опитав постраждалих і записав номер машини.

За декілька хвилин нападники повернулися із підкріпленням, в авто сиділо вже шестеро людей, які, не зважаючи на присутність дільничого, почали  бити і активістів і журналістів, пошкодили диктофон та намагались розбити журналістам камеру. Дільничний під час цього нападу втік.

Це був другий візит активістів до виборчого округу А. Мартинюка (перший відбувся після голосування законопроекту КаКа в першому читанні). Не зважаючи на погрози місцевих бандитів, активісти мають намір завітати і до округу, і до рідного села Мартинюка знову, але тепер – більшою кількістю, влаштувавши справжній антикомуністичний агітаційний похід по Волині.

Під час першого візиту активісти були затримані міліцією в райцентрі Любешові, під час другого – до побиття їх бандюками – за активістами населеними пунктами округу їздив міліцейський автомобіль, а невідома особа в цивільному знімала їх на камеру.

Постраждалі написали у Луцьку заяви до міліції та зняли побої.

 

Громадянський рух “Відсіч”

тел. 063-628-68-41, 0978046589

 

P.S. Ольга Сало розповіла про подробиці нападу нашому журналісту Миколі Мирному, який також є автором програми “Україна за тиждень” на Радіо Домівка:

4 Comments

  1. Ах ви сучі сини намагетесь облити брудом Адама Івановича не вийде правда за Мартинюком МАРТИНЮУК НАШ КАНДИДАТ !!!

    • Ты лишь очередной высер, мусор, который забыли выбросить. Думаешь, что твои ничтожные слова кто-нибудь услышит? Очередные хомячки, собирающиеся назвать себя лидерами всея Украины. Мы пpeдcтaвлем coбoй вcё чeлoвeчecтвo, вce coтни миллиapдoв чeлoвeк, кoтopыe жили и умepли нa Зeмлe. Мы — тe миллиoны, кoтopыe пoгибли в cepeдинe пpoшлoгo cтoлeтия. Тыcячи пoкoлeний oни мeчтaли и бopoлиcь зa cвoбoду. Мы — их кoнцeнтpиpoвaннoe жeлaниe, их нaдeждa, вoплoщeниe их идeaлoв.

  2. Концентрированное желание сперматозоидов засохших на трусах?

  3. ну всю банду не отвернеш от верховной рады но одного же можно ,сначало одного а потом даст бог и больше

Comments are closed.