Долучатись до кампанії “Помста за розкол країни” закликали у Стрию

Мешканці Стрия ніколи не симпатизували Партії регіонів, тому переконувати їх не голосувати за цю політичні силу потреби немає. Проте робота на пониження рейтингу потребує великої кількості волонтерів — тож активісти кампанії вирішили використати свій вихідний на користь спільній справі і в неділю 30 вересня поширили листівки із закликом до стриян активізуватись і долучитись до інформаційної кампанії “Помста за розкол країни”.

Не зважаючи на похмуру погоду, активісти поклеїли листівками всю центральну частину міста, роздавали на вулицях перехожим, кидали у скриньки в спальних районах міста. Люди з цікавістю сприймали листівки, висловлювали свою підтримку. Такі акції допомагають розширювати діяльність кампанії, долучаючи нових прихильників до роботи.

Джерело

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com