Офіціоз: “Проникнення у житло міліціонера”

Інформація про спробу проникнення журналістів у житло екс-міліціонера внесена до ЄРДР

Журналісти двох телеканалів намагалися проникнути до домоволодіння колишнього керівника Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області. Інформація про цей факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Інцидент з участю представників знімальних груп телеканалів «1+1» та «ТВі» мав місце сьогодні, 3 липня, близько 14.30 годин.

Зі слів дружини колишнього керівника Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області, незнайомці увійшли до господи та почали стукати у вікно будинку. Не дочекавшись відповіді, чоловіки відчинили вхідні двері та увійшли до оселі саме у той момент, коли заявниця виходила до них.

На запитання жінки, хто вони такі та що їм потрібно, незнайомці представились знімальними групами центральних телеканалів та сказали, що хочуть взяти у неї коментар. Жінка відмовилася та зателефонувала до міліції.

Наразі усіх учасників події запрошено до Врадіївського РВ УМВС у якості свідків для з’ясування усіх обставин цієї справи.

Інформацію про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікацією за ч. 1 ст. 182 (Порушення недоторканності приватного життя) Кримінального кодексу України.

УЗГ МВС України