Військовий вимір гібридної війни з РФ. Микола Бєлєсков.

Перемикач мов

15 жовтня 2020 р. о 16:00 відбулося інтерв’ю з військовим експертом Миколою Бєлєсковим «Військовий вимір гібридної війни з РФ», де ми поставили питання, а чи варто скорочувати чисельність ЗСУ і зменшувати фінансування оборонної сфери у поточній ситуації? Планується детально обговорити різні компоненти обороноздатності України з огляду на ймовірність переростання конфлікту у масштабне зіткнення. Поставимо питання про готовність протиповітряної оборони зустріти ворожі удари, стан оборони приморської ліній від Маріуполя до Одеси, боєздатність сухопутних сил на напрямах можливого вторгнення ворога вглиб нашої території. І як можуть відреагувати США і НАТО в цілому на потенційну можливість розширення конфлікту на території України?

Модератором події був професор Ігор Рущенко, ініціатор Харківського Безпекового Форуму. Глядачі події мали можливість поставити свої запитання експерту,

Запис події можна переглянути тут

Цією онлайн-дискусією ми продовжуємо серію подій на шляху до Харківського Безпекового Форуму, який відбудеться в грудні 2020 року.