Новини спіхотехніки. Вибіркові відповіді

11 липня 6 громадян послали звернення до президента з приводу ухвалення 248-ма картками (при менше ніж 100 присутніх депутатах) пенсійної реформи

Ми просили президента застосувати право вето до Закону “Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи”, а також звернутися до Генеральної прокуратури України щодо порушення кримінальної справи за спроби фальсифікації голосування у Верховній Раді України.

Звернення було направлено з однієї адреси з Харкова (1. В.Гарбар, Є.Захаров, Н.Зубар) та двох різних в Києві (2. О.Северин та М.Свистович, 3. Г.Чепура). Листи відрізнялися тільки підписантами, зміст був однаковий.

Станом на 4 серпня на адресу №2 відповіді не найдішло взагалі, на адресу №3 прийшла відписка про те, що звернення передано інформаційно-аналітичному відділу Адміністрації Президента для врахування і використання в роботі (!).

Зате на адресу №1 прийшла відповідь про те, що наше звернення передано на розгляд в генпрокуратуру.

ГПУ переслала звернення в Верховну Раду з копією нам. Нове у порівнянні з минулими відписками ГПУ на цю ж тему це згадка Лічільної комісії. На неї ще не спихували.

Поки що до нашої Спіхотехніческої схеми це в’ялотекуче листування з органами влади нічого суттєвого не додало. Крім того, що автор листа має значення, а не його зміст. Ми вважаємо, що відповідь майже по суті ми отримали тільки тому, що серед підписантів був Євген Захаров, добре відомий АП.

Відповідь майже по суті тому, що нам не потрібна була АП, щоб послати звернення в ГПУ, ми і самі могли. Ми просили про те, щоби президент сам звернувся в ГПУ. Бо як і в випадку з підписантами нашого звернення – не важливо, що написано, важливо, хто підписав. Так відповідає українська влада на зверення громадян – по морді, а не по суті.

Другу частину нашого звернення про вето на пенсійну реформу президент виконати не міг, якби і схотів. Станом на 26 липня (і схоже досі) закон про пенсійну реформу не передали на підпис президенту

Вони дістали?

А ти підписався під висуванням Верховної Ради на Книгу Рекордів Гіннесса?

А ти поширив наш фільм? http://www.youtube.com/watch?v=1ELH2bO_BXM

httpv://www.youtube.com/watch?v=1ELH2bO_BXM

About Nataliya Zubar 2352 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair