Президент ЄБРР відкрив презентацію Національних проектів України в світі

«Сьогодні Україна знаходиться на важливому історичному перехресті. Ми дуже сподіваємось, що їй вдасться подолати свої політичні проблеми на шляху посилення інституційних та економічних зв’язків з ЄС та стати цікавою для інвесторів.  Інвестори відіграють ключову роль в модернізації економіки та відкриють Україні доступ до загального європейського ринку» , – заявив Президент Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР), Томас МІРОВ.

 

«Міжнародне співтовариство уважно спостерігає за тим, як Україна прагне до самовдосконалення. Те, як ми, міжнародна спільнота, будемо працювати з Україною, визначить майбутнє цієї держави», – підкреслив МІРОВ.

 

«ЄБРР має довготривалу історію відносин з Україною. Україна має дуже високий енергетичний потенціал, проте не використовує його ефективно, що є платформою для значних інвестицій. Так, ситуація в Україні є недосконалою, що може відвести інвесторів від країни, проте не слід забувати й приховувати значні кроки, що були зроблені, зокрема, Агентством,» – наголосив Т.МІРОВ.

 

31 жовтня 2011 року в Лондоні відбулась Презентація Національних проектів та інвестиційних можливостей Україна «Україна – Великобританія: Інвестиційний міст». Презентація стала початком світового роуд шоу, яке Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами проводить у 16-ти фінансових центрах світу.

 

Подія, організована спільно з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку в штаб-квартирі ЄБРР (Лондон, Великобританія).

 

 

 

ПРЕС-СЛУЖБА  Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами